![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1920212223 39> |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu hafta bende bekarım
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bişeyi kırk kere söyleyince olurmuşya o misal bukadar negatif olmayın ya...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
Hadi ya
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
buluşma için para falan toplanacakmı yoksa ne yiyip içersen onumu ödeyeceğiz...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Geçen sefer alışverişi yaptıktan sonra toplam mevcuta bölmüştük parasını yine öyle yapılır heralde bilemiyorum, sayın sorumlular söz sizde :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
buradan tüm yetkililere sesleniyorum yetkililer yok
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
bikaç ay önce seat çılar toplanmışlar tam 40 araç varmış..biz 18 kişi ayıp bize valla...
![]() |
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Otopark ücreti olucak 5 tl kadar onun haricinde kim ne yiyip içtiyse onu ödüycek, dönüşte patsoları ben ısmarlıycam
Neden Otopark ücreti olucak: arabaları yanyana çekebileceğimiz yer yok malesef otoparktan yer ayırtmaya çalışıcaz mecburen, hem sebebiyle fotoda çekeriz Düzenleyen dogan106 - 10 Şubat 2014 Saat 17:37 |
|
![]() |
|
hem açıklama için hem patso için şimdiden teşekkürler :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
patsonun orda park yeri bulursak yeriz...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
|
![]() |
|
patsonun orda park yeri sıkıntı evet olmadı başka biyerde yemek ısmarlıycam ahaliye
![]() bu arada Baraka cafemizin ismi Fenerbahçe parkının içinde ben en son gittiğimden bu yana cafe yanmış tekrar tadilat etmişler, Bu akşam vakit bulabilirsem , en geç yarın yer ayırtıcam hem otoparkta hem cafede yer
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
doğan gel kardeşim fenerbahçe den vazgeç bak hem trafik yer sorunu kalabalık otopark vs sıkıntılar var arkadaşlarında dediği gibi daha sakin bir yer ayarlayalım önümüzde birkaç gün var halledilir bence anadolu yakasında sakin olabileceğini düşündüğüm bikaç yerıvar aklıma geliyor iletişimde kurulabilir buralarla mesela taşdelen mesire alanı var tepede cafe tarzı biyerde var milli parklar müdürlüğüne bağlı biyer yanılmıyorsam 5 tl giriş bedeli vardı toplu giriş olacağından fiyat ayarlaması yapılabilir belki şile yolu üzeride yerler var ama uzak denilebilir arkadaş beykoz dan bahsetmiş ben bilmiyorum mekanı ama değerlendirilebilir polonezköy cumhuriyet te de yeşil vadi diye bi işletme vardı kışın hizmet veriyorsa araştırılabilir daha yakın dersen yakacık ormanları girişinde de cafe işletmeleri bulunuyor tam yerini hatırlamıyorum ama bilen varsa oraları üsküdar mı ümraniye mi geçiyor bilmiyorum bikaç yıl önce yapılan bi kent korusu var solunda mezarlıklar sağından çevreyolu geçiyordu sanırım ümraniye carrefour taraflarında biyerdi köprü ulaşımına her iki yakadan katılacaklara kolaylık olabilmesi için beykoz çamlıca üsküdar kavacık bölgeleri daha sakin olacaktır diye düşünüyorum
keşke maç ertelense de bizlerde rahat sakin bi buluşma gerçekleştirebilsek |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
yok est. benım ısrarım yok , mekanı/ortamı bildiğim için söyledim fenerdeki cafe denize 0,
güzel fotolar çekebileceğimiz , nargile içebileceğimiz tüm seçenekler uyar,
Düzenleyen dogan106 - 10 Şubat 2014 Saat 17:57 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
sana sonuna kadar katılıyorum yer seçiminde 10 numara yalnız maç karıştırdı ortalığı fenerbahçe de maçtan dolayı çeşitli sıkıntılar çıkacağı kesin gibi maç olmasaydı süper olurdu hem çevrenin kalabalık olması bizim avantajımıza olur medyatik olurduk yanlış anlaşılmak istemem listede adım yok gelip gelmeyeceğim belli bile değil ama katılan herkesin sıkıntı yaşamadan güzel bi haftasonu geçirmesini istediğim için bu fikirleri verdim kesinlikle işine karışmak veya yapılan organizasyon planına müdahale etmek gibi bir amacım yok herkes için hayırlısı olsun
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Henüz vakit var kesin bir karara varalım ozaman yeni bir yer önerisi olanlar önerilerini söylesin aynı yerde kalmak isteyenler yada görüşlerini bi alalım ozaman
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
evet en geç yarın akşama kararlaştıralım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Cafenin değişmeme ihtimaline karşı ben cafeden fiyat aldım ve rezervasyonu yaptım,
Cafe sahibiyle ufak sohpetimizden sonra, Nargile 15' ten 12 liraya B.Çay: 4liradan 3 liraya U. Çay: 3 liradan 2 liraya indirilmiştir. Düzenleyen dogan106 - 10 Şubat 2014 Saat 19:38 |
|
![]() |
|
Burak Anket yapabilir misin,
Fenerbahçe Parkı Yada başka yer şeklinde çoğunluk nereyi istiyorsa yarın akşama kadar orayı seçeriz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Cok buyuk indirim yapmis vayy be..sarapsizlar
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Hava guzel olunca istanbulun neresine gidersen git kalabalik ve trafik kesin olacaktir
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1920212223 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |