![]() |
|
Genel Olarak 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende 1 haftadır otomatik 307 sahibiyim araç çok güzel ama yakıt dediğiniz gibi çok fazla lpg taktıracağım
|
|||
![]() |
|||
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla hocam pejo sınıfında 307 ilk kullandığım model.daha evvel cok pejo markam oldu ama benimle birlikte bir ömür yapamadılar.106 xs 206 hdi 306 406 modelleri kullandım.onlarda da bir takım sıkıntılarım vardı ama gene gidip pejo markası olan 307 satın aldım.okuyan arkadaşlar bilir.307 yi alalı daha 3 hafta olmadı.resim yolla diyen arkadaşlar oldu ama araç henüz resim için hazır deil
![]() komple jbl ses sistemi döşettim. ön arka ve bagaj kapağı iç haznelerini ses izolasyonu yaptırdım. mtech zenon taktım. kapı kolları , yan çitalar, tampon korumalarını gövde rengi yaptırdım 1 numara güvenlikli cam filmi yaptırdım komple iç temizleme yaptırdım eibach yay aldım ama taktıramadım henüz çünkü aradığım zantı bulamadım.. neyse devamı var tabikide..2 hafta snra komple hazır duruma gelicek kısmetse o zaman resimleri eklerim ve begendiğin sormak istediğin aa bu güzelmiş nerde aldın yada yaptırdın ws ws gibi konularda çekinmeden üşenmeden yardımcı olurum... yazma gereği duydum xenon hakkında bi konu vardı.. 1-şimdi öncelikle polisler orjinal xenonla orjinal olmayan xenonu çok iyi biliorlar.ceza kesme haklarıda mevcut ki yiyen bi sürü arkadaşım var.ama mercek olursa cok cok büyük sıkıntınız yok.ışıgı dagıtmadığı için kalkıpta laf yapma gibi hakları yok.orjinal farlara takılırsa kelvin olarak yüksek olan ışık gücü ister istemez göz alıyor ve karşı tarafın görüşünü zorlaştırdığı için ceza kesiliyor.bunun kanunu mevcut. 2- muayeden geçmiyor diye bir kavram yok.sanayiye gidip 120 150 160 liralık zenon alırsan muayeneden geçme oranın var ama kusurlu geçme oranın cok yüksek.kusurlu geçtiysen eğer ilk trafik kontrolünde ceza yersen tekrar muayene yolu gözüküyor.bu xenonlar neden muayeneden geçmiyor diye biraz araştırın yada farlara ayar yaptırın.2 hafta snra tekrar ayar yaptırmaya gidin göreceksiniz ki ayarla aynı olmayacak. a)zenonların yuva başlıkları saglıksız oldukları için far ayarı zor b)zenonlar replica model oldukları için bir çok modelin far yuvasına oturmama riskleri var.biri aşada diğeri yukarda gösterme oranları yüksek.sag far yada sol far ışığı çok dağıtırken aksii far tek nokta dağıtabiliyor.fazla uzatmaycağım; muayeneden kalma nedini mercekli yada merceksiz oluşu değil.farların ayarsız oluşları..kısa far ayaları ile uzun far ayarları ya tutmaz, tutsa bile makinaya girdiği zaman ışığı istenilen odağa yansıtamaz ve bu nedenden muayene olumsuz geçer kii tüv türk kısa ve uzun far ayarlarına son derce önem veriyor.bilginize.... daha uzatabilirim ayrıntıları tek tek araştırdım..nerden diye soracaklara; meraklı biriyim.alt kiracım tüv türk muayene istasyonuda şef..ama bilgi almaktan fazla bir yararı dokunmadı henüz..ne zaman muayenelik bir dostum olsa randevu al randevu all diip duruyor deli oluyorum ![]() |
|||
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|||
![]() |
|||
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
||
Öncelikle herkese selam bu msjı okudum yazamadan geçemedim.benim geçenlerde bir sıkıntım oldu servisle görüştüm yağınımı deiştirsek dedim Bana söylediği viteste sorun olmadan yağı deiştirilmez.Dedi.Değiştirildiği taktirde arza yapması daha erken olur dedi.
|
|||
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bende 206 mı almadan önce 307 buldum bitane 2004 model dizel 88000 de çünkü daha önceki arabam çok lüks ve sıfırdı toyota auris 2009 model anca 307 keser beni dedim ama sonra ne olduysa işte 307 nin kötü ünü yüzünden vaz geçirdiler sonra 2006 model 206 hdi feline aldım buda çok lüks küçük ama ekonomik ve Allah kaza bela ermesin aracımı çok seviyorum ara ara problemler oluyor ama oda olur benimde yapmak istediklerim var ama maddi olarak sıkıntgıda olduğumdan yapamıyorum yeni evliyim 1 seneyi geçti ancak borçlarım bitiyor ve yavaş yavaş yapacağım inşallah yapmak istediklerimi yaptıkdan sonra daha çok seveceğime inanıyorum aracımı
listemde şu
3 satır bilgi ekranı ve com 2000
deri direksiyon simidi rc ninki (malum soyuluyor)
vites topuzu oda soyuluyor
14'' RC jantı ve yazlık lastikler michelin energy saver
boya koruma ve ozonlama iç dış komple temizlik
eeee bunları yaptırdıktan sonra değmen keyfime :)))
|
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
|
|||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
bazen 1den 2 ve 2den 1 geçerken hafif vuruntu yapıyor bunu başka birr 307 de denedim araba 0 dı onda da aynı ki önemli birşey değilmiş bakımları tam olduktan sonra no problem otomatik ve 1.6 olmasına rağmen çok seri bir araç son süratıda çok iyi forumlarda yazılan yazıları okuyunca benim de midem çok bunaldı hergün araba nın kabutu açıp bi terslik varmı diye bakıyordum çok şükür bir sorunla karşılaşmadım forumdonanımda millet vekillerine tahsil edilen 407 lerin davalık olduğunu çoğunda hata olduğu yazılmış ki bilginin doğruluğunu bilmesemde 407 ler çok kısa süre kullanıldı peugeot ta fabrika çıkışı hatası olan araçlar diğer markalara göre fazla 2 tanesinede ben şahit oldum kulaktan dolma yazmıyorum
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
||
bende nisandan berı kullanıyorum hemde hergun 100 150 km yapıyorum araba 1 kurus masraf cıkartmıyor 307 yenı kasa harıka memnunum
|
|||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|||
![]() |
|||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
||
herşy gönlünce olsun kardeş
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
![]() |
|||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
||
COK GUZEL ARABA FORUMLARI OKUYORDUM VE BIR ARA ALMAKTAN VAZGECTIM VE SONRA DEDIM OKADARDA DEGILDIR VE ALDIM VE 1 AYDIR KULLANIYORUM 2004 TECNOPLUS 307 MI COK MEMNUNUM BIDE SU SOKAKLARDAKI CUKURLARDA SES YAPMASA AMA ALISIYOR INSAN DAHA SONRA ARABANININ BAGIMLISI OLUYORSUN SINIFININ FIYAT VE DONANIM OLARAK EN IYISI.
|
|||
![]() |
|||
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
||
Dediğim gibi servisin demesini söylüyorum.kesinlikle deiştrmeyin demiyorum ama tekrarlıyım şanzıman yağı deiştiği taktirde arza yapma olasılığı yüksek oluyomuş.bu şekilde bir cwp verdi paylaşıyım dedim iyi forumlar.
|
|||
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|||
![]() |
|||
||
servislerin işine gelmiyor yağı değiştirmek çünkü zahmetli biraz:)) aracı life kaldır pcye bağla yağı boşalt koy tekrar pcye bağla fazlalığı al /adamlar üşeniyor genel olarak çünkü 100 150 lira arası birşey alıyorlar servis çok kalabalık gelende 300den aşağı para bırakmıyor genelde ben buna bağlıyorum ankarada görala bir türlü değiştiremedim dünyanın bahenesi uydurdular sonunda abc ye gittim ordakiler tavsiye etmediler hiç değilse 100binde değiştirellim dediler hayır deyince sağolsunlar değiştirdiler ve şanzuman güncellemesi ve motor beyinin güncellemelerini yaptılar çok güzel oldu vites geçişlerinde hissedilir yumuşama var not:hiçbir şikayetim olmamasına rağmen 72binkmde kendi isteğimle değiştirdim dediğiniz problem istisna bir durum olabiliyormuş onun bir sürü nedeni var duyduğum ama ben servise özellikle sordum kesinlikle olmaz dediler hepsi değişemiyor yağın içinde bir miktar kalıyor onada fazla yağ koyup çalıştırıp boşaltıyorlar genede ufak bir miktar kalıyodur |
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |