![]() |
|
BP'den Yakıt Aldım Yolda Kaldım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı servisten teslim aldım.Yakıt deposu temizlendi yeni yakıt alındı.Servis suç benzincide diyor.Benzinci bizim yakıtımızda sorun yok diyor.İsterseniz yakıtınızı tekrar verelim dediler.Sorun olsa sizin gibi yüzlerce araç gelmesi gerekir dediler.Servis sizi yanıltmış dediler.O kadar eminlerse yakıttan kaynaklanmıştır diye belge versinler diyor.Ben de istedim vermediler.Şikayetçi olabilirsiniz dedi istasyon sahibi.vs..vs..
Aklıma son gelen nedenlerden biri ışık yanıyorken 5 km filan gittim pislik gelmiş olabilir diye düşündüm.Vel hasılı kelam içinizin rahat etmesi açısından bildik yerden almak en güzeli.Bir de şurda hata yaptım serviste yakıttan olabilir dendiği zaman benzinciyi arayıp ekspertiz isteyip benzini test ettirecektim.Bunu yapabileceğimi istasyon sahibi söyledi.Servis bu konuda beni uyarmadı ki uyarabilirdi.İşin ilginç tarafı benzinci ile servis arası 4-5 km yoktu.
Şikayetçi olsam mı olmasam mı diye düşünüyorum.Ne çıkar onu da bilmiyorum.
|
|
www.halisogretmen.com
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam serviste sadece yakıt deposu temizlendi demişsiniz yani değişen veya tahrip olan bir parçanız yok.Anladığım kadarıyla tek kaybınız zaman.O da önemli muhakkak ama aracınızda bir hasarın oluşmaması ve istasyonunda dediklerine bakılırsa şikayet halinde de bişe çıkmayabilir ekstra zaman kaybınız olur gibime geliyor ama karar sizin tabiki.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün 30 km yaptım tık yok.Depo temizlendi nanotech uygulandı.Bunun dışında sorun yok çok şükür.
|
|
www.halisogretmen.com
|
|
![]() |
|
amtclb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmiş olsun. bende alışkanlık olmus 10 km kaldı yazana kadar mazot almam sorunun bundan kaynaklandığını pek sanmıyorum. Rafineri cıkıslarında mazot veya benzin için kalıte standart olur. ( eğer şantiye için alınmamışsa) yakıtta sorun varsa akaryakıt istasyonu nun kabahatı. örnek alıp bir tutanak tutturup bp merkezine gönderseydiniz ücretsiz bakarlardı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |