|
Peugeot 206 gösterge paneli tablosu |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ABS ile alakali bir isik o. Ya ABS sisteminde bir sorun vardir ya da fren balatalari bitiktir veya iki tekerlekteki balatalar farkli bitiktir vs. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar bende de sabah kalktığımda arabayı calıstırdım ve 11 nolu ışık yanıyordu hala sönmedi arabada denk geldiğim herhangi bir sorun yok ne yürüründe nede başka birşeyde kaç gün oldu hala sönmedi neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim
|
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Alper bilgisayara bağlamadan ne olduğunu anlamak çok zor, katalizör olabilir, yakıt filtresi olabilir, kalitesiz yakıttan olabilir,onlarca sebebi olabilir.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eyvallah abi sağolasın şimdilik bi sıkıntı yok bos zamanımda baktırayım inşallah :)
|
|||
cihanpasam
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
benim aracım 2000 206 roland garros . airbag ışığım sürekli yanıp sönüyor. bunun sebebi sizce nedir? akümün zayıf olduğunu biliyorum . bundan olabilir mi? yoksa bir yere mi dokundum farkında olmadan.
|
|||
fxmen
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yararlı paylaşım için teşekkürler
|
|||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|||
fxmen
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende de devamlı yanıyor o ısık oksijen sondu degıstırırsen sonermıs pıyasa fıyatı 160 tl + işçilk.raca zararı ıse fazla yakıyor bir dearacı gazlı olanlarda yanıyormus bende cok takmıstım ılk baslarda o ısıga arastırarak bu sonuçlara ulasabıldım |
|||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bende üç ay oldu gaz taktırdım yakıtta sıkıntı yok şimdilik ama bilmiyorum bi zararı olmazmıs bildğim kadarı ile ;) |
|||
fxmen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
zaten benzinli araçta yanıyor ıse yakıt cok oluyormus arkadasım |
|||
|
|||
efekentli09
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2013 Konum: anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efekentli09
|
||
18 nolu ışığın analamını açıklayabilecek varmı arabaya biraz fazla bastığımda bu ışık yanmaya başladı 3-5 gündür
|
|||
2003 206 1.4 hdi
|
|||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Güzel paylaşım kıtapçığı bulunmayanlara pratik bilgiler :)
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
Kktc_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: Kktc Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar kaç gündür benim aslan 16 numaralı ikazi yani yağ basıncı ve hararetiikazını motor soğukken ve devir azacık yüksekken yakıyor eğer vites değişmezsem hemen ardına 21 nolu stop ikazını yakıyor. Yağını falan kontrol ettim herşey normal gibi. Motor ısındığı zaman peklik yanmıyor. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
|
|||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Merhaba.
Konuyu hortlatmış olacam.. 1 nolu emniyet kemeri tak ışığı hdi x-line modellerde çalışıyor mu acaba? |
|||
erdemchetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|
||
hocam bidiğim kadarıyla pp2000 ile açtırmanız lazım sesli ikaz da etmesi lazım.
|
|||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Anladım. Teşekkür ederim.
|
|||
edmett
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaslar benm aracimda on sis fari gosterge lambasi yanmiyor neden olabilir acaba
|
|||
VOLKİİİ
|
|||
leader_devil
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leader_devil
|
||
lambası patlamıs olabilirmi acaba?
|
|||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar konuyu hortlatmış olacağım ama bugün ilk defa arabayı çalıştırırken bir uyarı sesi geldi ve normal de kontağı açtığımda hiç yanmayan ışık yanmıştı. Gösterge tablosundan baktığımda 7 nolu ışık imiş. Anlamı da Dizel motor ön ısıtma gösterge lambasıymış. Bunun tam olarak anlamı nedir neden böyle yapar ?
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Isıtma bujisinin lambası. hava sıcaklığı belli bir seviyenin altına düştüğünde dizel yakıtı ısıtmak için her enjektör öncesi bir buji vardır. Bu bujiler ısınma gereği duyduğunda o lamba ilk kontakta yanar ve ısınmaya başlar. soğuk havaarda o ışık sönemden aracı çalıştırmayın. Hatta çok soğuk ve uzun süre beklemiş araçlarda 4-5 kere bu lambayı sönürüp kontak kapayıp açın.
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |