|
307 ye ledli stop uygulaması |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Hacı
2. Vites 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Stoplar ne oldu merak ettim stoplar bitmeden direksiyona başladın arabaya işkence mi yapıyosun |
|
|
|
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel görünüyor hakkaten. ve o dediğin ekranı yapabilirsen ben de seni tebrik etmeye gelebilirim. büyük hayallerimden biridir öyle araç içine billgilerin yer alacağı ekran koymak. öyle bi ekran atıp da ordan film izlemek klip izlemek yeterli değil marifet değil. önemli olan işte bu! aracı ekrandan görmek! eline sağlık
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
fourus_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
tebrikler.
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
teşekkürler arkadaşlar gösterge konusunda biraz yol aldım
sökmeye başladım denebilir.
bunun için ayrıca konu açacağım yakında
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam harika, elinize sağlık, bunun benzerinin videosunu izlemiştim, adeta sanat yapılıyor bu alanda..
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
teşekkürler ama ne yazık ki stop işi bıraktığım gibi duruyor.
yatağımın altı ağzına kadar 307 parçaları ile dolu.
boş vakitlerimde uğraşacağım. atamıyorum o kadar parçayı
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Helal sana ya yine bi olaya imzanı atmışsın seni tebrik ediyorum.. Elekronikte bilgili olmak cok güzel birşey ,ama senin yerinde olsam dizaynı daha güzel farklı bi sekılde yapardım hatta yapıma baslamadan önce fotoshopda uygulayıp sonra gerceğini yansıtırdım |
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |