![]() |
|
Peugeot Sport Sticker |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Ersin YILDIZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bılgı almak ısteyenler ekleyebılır farklı peugeot sticker ve anahtarlıkları mevcut
peugeot.sport@hotmail.com |
|
![]() |
|
Ersin YILDIZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
Peugeot Sport Sticker isteyen arkadaslar ulasırsa yardımcı olurum
Çok orjinal ve farklı bır tasarım peugeot.sport@hotmail.com adresım 0555 525 98 15 Fiyat 30 tl ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tazzzy106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2010 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazzzy106
anahtarlık ve sticker fiyatı toplam mı 30 tl? belirtirseniz sevinirim..
gayet güzel olmuş....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
yok anahtarlık 30 tl sticker 30 tl sticker kabartmalı orjınal bısı
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hos bişi yaptirmak lasım.
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
fiyat çok uçuk. PT anahtarlıkları 5 TL den satılıyor. Anahtarlık için 10 sticker için 15 gibi bişi normal karşılanabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
tr de olmayan bır urun ıthal ve kargosu var geldıgı gıbı tukenıyor sıparıs ıle getırtıyorum bu kadar cok gıttıgıne gore cok ucuk degılmıs demek kı bulursan o paralara haber ver bende alıcam ...
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Ben fikrimi söyledim. Başkalarına normal gelen bir fiyattır bana normal gelmedi. arz talep meselesi. Bu şekilde fevri tepki vermeni hoş bulmadım ..
Düzenleyen BuRÇaK - 20 Haziran 2010 Saat 21:09 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
sana gore ucuk fıyat dıyelım o zaman fıkrıne saygı duyuyorum herkesın butcesı almak sart degıl tabıkıde ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |