![]() |
|
Motoru temizlemek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
comondx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot servisinde gördüm. wd-40 ile temizliyolar.bende yaptım gayet güzel oluyo
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birkan ım silikon spray ile temizlenmez tabiki yağ ya o, wd-40 bence en idealı benım bagajdadır her zaman ....
Silon spray ise lastik parlatmak için birebir
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
ben aracı son 2 dafadır lastıkleri yıkama sonrası parlak tutması için aldığım temizleyici ile temizliyorum.
Camsil gibi bişey ama metal ve plastik aksamını çok iyi parlatıp temiz gösteriyor.
zararı olduğunu sanmıyorum üstelik kolay toz tutmuyor.
İstersen deneye bilirisn.
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
haydartem ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydartem
arkadaşım sakın motoru falan yıkamacıda yıkatıyım deme valla ben yıkattım çok pişmanım otomtik vitesin kelebeğine su kaçmış birsürü para harcadım düzeltmek için sakın sende böylebi hata yapma
|
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten bir sene olmuş konu açılalı demekki bir şey olmamış yazan yok bak :=) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |