![]() |
|
Arıza yok ama çekiş düşük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
darkiron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2019 Konum: Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi akşamlar. Bugün dışarı çıktığımda yine deneyeyim dedim çekiş yine yok. Ama bir şey fark ettim, 3000 devirden sonra araç kendi gücünde gitmeye başlıyor. Yani sorun alt devirde büyük ihtimal. Bu arada devirle birlikte artan ses devam etmekte borulara baktım ama bir sıkıntı yoktu görünürde. hava filtresi arkada olduğu için arka tarafa bakmak lazım onu da ustamda baktıracağım artık.
Düzenleyen darkiron - 10 Mart 2020 Saat 08:49 |
|
![]() |
|
darkiron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2019 Konum: Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Merhabalar Peugeot Forum ailesi. Bizim çekiş sorunu hala devam etmekte... Aşağıdaki video bana ait sesi duyabilir misiniz bilmiyorum ama garip bi ses mevcut motorda. Bu ses olmayınca aracın çekişi çok normal bayaa iyi gidiyo hissediyorum o gücü, ama şu ses çıkmaya başladığında güç müç kalmıyor...
Sizce nereden geliyor bu ses? |
|
![]() |
|
spy178 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2020 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Sorununuz çözülmediyse bende aynısını oldu ustalar yüksek fiyat ve garanti vermeyince kendim yapmaya karar verdim hava akışmetre içine çok pislik dolduğundan yaptı bende temizleyince sorun çözüldü büyğk ihtimal aynısı sizde oldu debimetre içindeki sensöre el ile değmeyin saf alkol sıkarak temizleyin bazı arkadaşlar balata spreyi ile temizlemiş ben garanti olsun diye izopropil alkon ile temizledim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |