![]() |
|
Hangi Benzin Markasını kullanıyorsunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
petrol ofisi pozitif kart hesabı
|
|||
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
her zaman BP. şehiriçi, normal sürüş, 20 TLye 75 km.
|
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
100 km =) |
|||
![]() |
|||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
ben akpetciyim cunku burda tek beles yikama orda var mhuuhauha
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Şuan Total kullanıyorum hemde arabamı fırçasız köpüklü yıkatıyorum...
![]() |
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
önderoto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
||
ben opet kullanıyorum.
30 tl' ye 90 km..
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Çok yakıyor be Sinan.
Bu hesaba göre senin araba 0,333 tl yakıyor benim araba şehir içi 0,280 yakıyor ama şehirler arası da 0,225-0,250 arası onu düşüremedim her iki kullanımdada hiç dikkat etmeden kullandım yanı gazladım...
![]() |
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
||
Arkadaşlar ben de PO 'dan alıyorum benzini, 40 TL 150-160 km gidiyor Ankara içinde. Şehir içi demek yanlış olur tabi karma demek en iyisi, yeri gelince çevre yolu, istaanbul yolu, yeri gelince etlik kavşakta, ulusta bekle de bekle. Bir ara opetten almıştım, performansı hissedilir derece artmıştı. Shell kullanayım falan diyordum ama oda yerli değil. Biraz daha PO'de devam edeyim bari.
|
|||
En iyisi senin olandır
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Ya aslında bu anket yenilenmeli bence...
İyicene karıştı eski bir topik, mesela ben bu topik ilk açıldığında Aygaz LPG kullandığımdan Opete oy vermiştim şimdi ise Total kullanıyorum...
Oy veren kullanıcıların bazıları ise şuan aramızda değil felan filan yani boşa kürek çekiyoruz gibime geliyor
![]() |
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
![]() |
|||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Bencede güncellenmeli, çok değişen olmuştur.
|
|||
![]() |
|||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
Opet
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
||
mazot ta aynı 1,80
95 oktan 1,80
97 oktan 1,85
ben 95 oktan kullanıyorum.
kıbrısın belkide tek iyi tarafı bu
![]() |
|||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|||
![]() |
|||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
ana beleş walla burda 3.10 benzin ![]() ![]() ![]() |
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
||
Aslında bütün dağıtıcı firmalar benzini aynı yerden alıyor. Tek şey firmaların içine kattıkları katkılar.
Hemen hemen her istasyonda 100-97 ve 95 oktan benzin satılıyor, genelde Shell istasyonları daha organize (bana göre), temiz ve donanımlılar. İşin doğrusu milliyetçi olacaksak PO dan almak gerekir ama ben Shell'den almayı tercih ediyorum. Petrol ofisi dedim ama %34 lük kısmı yabancı kaynaklı DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. 52,73% OMV AKTIENGESELLSCHAFT 34,00% HALKA AÇIK KISIM 13,27% |
|||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|||
![]() |
|||
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
||
shell..
|
|||
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|||
![]() |
|||
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
||
hortlatıyor gibi olacak ama bu konu mühim. bende birçok marka denedim ama en performanslı olanın shell, en uzun götürenin po olduğunu gözlemledim. başka arkadaşların da görüşlerini merak ediyorum açıkcası.
|
|||
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|||
![]() |
|||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
||
benzini shellden, akılı kelden alacan diye boşuna dememişler :)
|
|||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|||
![]() |
|||
||
lpg yi de benzini de ümitköy shell koç kardeşlerden alıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım....
yalnız istanbul yolu çiftlik kavşağı opet i hiç önermiyorum.... bir arkadaşım ordan aldığı benzin yüzünden passatının tüm enjeksiyonlarını değiştirdi...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |