|
Aux Aktifleştirme |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
antizero
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam bende gaziosmanpaşada oturuyorum. Acaba aktifleştirme işini yapabilirmiyiz? Kablo çıkışını nereye verdiniz acaba siz aux ?
|
||
Ido68
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba reis bendede aynı sorun var,yardimci olabilirmisiniz?
|
||
ErdoganKAYA
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2020 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErdoganKAYA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Çanakkalede bu işi yapabilecek kimse yokmudur yada servis ?
|
||
yldrmcbb
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam o teybi bana sat :)) nerden aldın. Orjinal teybin dışında farklı bişey takmak istemiyorum. memnun musun şuanda _? |
||
yldrmcbb
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
rd4 teypler için bluetooth modülü konusunda bilgisi olan varmı ? geçen dikkatimi çekti.
ve gayet pratik görünüyor. bu durumu tecrübe eden varmı ? |
||
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba. Ben yurt disindan almistim hocam. Moduldu aux du vs. kurtuldum. Direk uyum sagladi sadece mikrofon baglantisini yaptim yalniz ben ekranida peugeot 3008 ekrani takmistim sorunsuz calisiyor bazi ek ozellikler de geldi sesi saga sola aktarma gibi eskisinde olmayan :)
|
||
tungajo
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
üsküdar altunizadede bir teyp ustası var ben 2005 206 aracıma orjinal teybinden cd çaları iptal edip aux çektirdim.
50 lira gibi bi rakama yapıo Altunizade Refik usta isteyenlere mesaj atın numarasını verebilirim.
|
||
Djuzay
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2020 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bursa da PP2000 ile bu işi yapabilecek bir servis veya biri var mı? Kendim rd4 teybi söküp arkasına soket yaptım ama malesef aux açık olmadığı için olmuyor.
|
||
Partner Tepee 1.6HDİ 110 Premium Pack 2010
|
||
Karaman24
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2020 Konum: istanbul/avcila Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karaman24
|
|
selamlar herkese, istanbul avcilar tarafinda aux aktiflestirme konusunda yardim alabilecegim herhangi bir yer var mi? Bana yakin olan deniz oto pego bayii 4 ten sonra islem almadigi icin yaptiramiyorum. Arac 206 cc 2004 model. Tesekkurler simdiden
|
||
Ahmet36
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Numarayı atar mısınız özelden
|
||
MERTCAN1234
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MERTCAN1234
|
|
AVRUPA YAKASI İÇİN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
|
||
MERTCAN1234
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MERTCAN1234
|
|
YARDIMCI OLUR MUSUNUZ NUMARAM 0534020 8649
|
||
Ahmet34
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Banada bir yardimci olursaniz iyi olur nasil gorusebiliriz aux aktivasyonu icin ?
|
||
KamilErdem
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2020 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KamilErdem
|
|
Anadolu avrupa yardımcı olabilirim 05330459109 whatsappdan iletişim kurabilirsiniz
|
||
Gkn1983
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kardeşim asıl iletişime geçebilirsiniz
|
||
Gkn1983
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Düzenleyen Gkn1983 - 20 Haziran 2021 Saat 16:49 |
||
Gkn1983
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Emirhan1808
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emirhan1808
|
|
Merhaba hocam ben avrupa yakasındayım biraz konu eski ama yeni üye oldum lütfen yardımcı olurmusunuz
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |