![]() |
|
Arka fren sapması yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Bykn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2018 Konum: Siirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serhat mah. 2279 sk.no:1 içerik osb yenimahalle ankara adresinde frenci volkan korkmaza gittim frene baktı bu tutmaz zaten dedi, yaptıklar fren balatasinin içindeki yarımay şeklindeki aparat bukulmus dedi değiştirdi, fren merkezi açılmamış dedi, on tane usta bakınca yaylar özelliğini kaybettiğinden değiştirdi sonuç yüzde 4 sapma oldu, buradanda anlaşılıyor ki ustanın işçiliği doktor kadar önemli olan benim 1000 liraya oldu. Tel:+905532875393 sağolsun ilgilendi. 6 ay sonra muayeneden gectim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |