![]() |
|
206 sedan teknik ölçüleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
demek tutuyor ki yapılıyor
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
zevkler ve renkler tartışılmaz
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
omerfyyildiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı omerfyyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugüne kadar çok araba kullandım . 2009 model 206 sedan benim peugeot markasında ilk deneyimim . Arabaya gün geçtikçe daha fazla ısınıyorsunuz . Kullanımı çok rahat , yakıtı tüketimi çok düşük , oldukça konforlu , içine hemen hemen hiç ses almıyor , arka bagaj tasarımı da bence hb lere göre daha çekici ve güzel . HB lerdeki gibi bagaj problemi yok . Hem spor Hem de aile kullanımı için ideal bir orta sınıf aile otomobili yapmışlar . Yapanlara helal olsun derim .
|
|
peugeot 206 sedan (2009 1.4i)
|
|
![]() |
|
road26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
bu aracı acımazızca eleştiriyorlar ..bende hiç almayı düşünmüyordum fakat aldım ..206 sedanlar gibi dar iç hacim kısıtlı bagaj umuyordum ama beklentimin üzerinde bence 206 ya göre yola basışı daha iyi uzun yolda ,viraj için bişi diyemem, aslında geç kalınmış bi model albea symbol gibi araçlardan çok üstün ..herkezin araca bakarken beklenti veya tarz veya konfor bakışı var ama bence çok büyük kitleye hitab edebilecek bi araç türkiye şartlarında
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |