![]() |
|
Cam filmi için Erdoğan devrede imiş. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben artık diyecek bir şey bulamıyorum.
Cezalar yazıldı. İnsanlara yol kenarında cam filmi söktürüldü. Arka camlar zarar gördü. Koştur koştur para verip cam filmi söktürmeye gittiler. Yetmedi muayenede ağır kusurlu sayılıp bırakıldılar. Şimdi deniyor ki "yapılan yanlıştı talimat verdim". |
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201711091030934961-cam-filmi-yasagi-erdogan/
Otomobillere cam filmi takılması Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yasaklanmış ve sürücülerden tepki gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlıklara bu konuda çalışma yapılması için talimat verdi. Konu, AK Parti'nin son Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında gündeme geldi. Edinilen bilgiye göre İçişleri Bakanlığı, terörle mücadele açısından bir sorun olup olmadığı yönünde görüş bildirecek ve ona göre bir adım atılacak. Araçlara cam filmi takılması önce serbest bırakılmış ancak daha sonra yapılan düzenleme ile yasaklanmıştı. Terörle mücadele gerekçesiyle alınan bu karar kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |