![]() |
|
Far Ampulü Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hİç kimse aküsünden takviye yaptırmadı. Bilimum bahane ile bunun için yeni konu açıcam bilgi amaçlı hangi cihazla şarj ettiğimi vb... anlatıcam belki ilerde bir arkadaşın işine yarar. allseasons ampülün muayeneden geçmediği fuarda gördüğüm honda sahibi söyledi rengi aşırı sarı diye geçmiyormuş bildiğin sapsarı ben onun yalancısıyım çünkü muayene tekrarına girmiş ampül yüzünden
|
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
![]() |
||
impertore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı impertore
|
Benimki de iyi aydınlatmıyordu dün aliexpress ten bunları aldım. gelince resim atarım.
https://tr.aliexpress.com/item/2pcs-high-power-30W-H7-led-Car-lights-White-6000k-12V-24V-Fog-Lights-Car-Headlight/32825302987.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.0Vu43Y Düzenleyen impertore - 15 Kasım 2017 Saat 14:40 |
||
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
||
![]() |
||
impertore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı impertore
|
Aynısından taktırdım sadece beyaz renk yanıyor pek bir farkı olmadı. (Philips H7 X-treme Vision 2'li Ampul Seti %130 Daha Fazla Işık)
|
||
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
||
![]() |
||
cimariva ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osram güzeldir. Osram night breaker
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |