|
c4 otomatik şazuman sorunu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Sizin kararınız hocam birşey diyemem. Ustanın iyi olduğunu duyduysanız aracı teslim edebilirsiniz belki. |
||
helerokfek
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı helerokfek
|
|
Konuyu hortlatıyorum ama, aynı sorun bende de oldu aracın şanzuman yağını değiştirdim ve 2. vitesten 1. vitese geçerken bir vuruntu baş gösterdi. Araç ile durduğumda boştaymış gibi oluyor sonra vitese geçiyor çözüm bulabildiniz mi
|
||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
|
Şanzımanın ne olduğunu yazmamışsınız. Tam otomatik ise bilmiyorum ama değilse araç durduğu zaman araç kendini boşa alıyor zaten bu normal. Vites geçişlerinde sıkıntı varsa farklı sebepleri olabilir. Vites aksiyoner i de olabilir debriyajda olabilir. güvenebileceğiniz bir şanzıman ustasına göstermenizde fayda var.
|
||
Uozkurt
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2019 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar bende citroen c5 2012 otm araç var.Aracımda vites kutusu hatası ve ESP ASR hatasıı aynı anda çıkıyor.Ustama gitiim hataları sildi fakat tekrar ediyor.Kimine göre akü,su birikintisi nedeniyle kabloların su alması yada toz buna benzer olay yaşayan varmı illgilenen olursa teşekkür ederim
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |