|
Peugeot 307 direksiyonunuz ne durumda |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim direksiyon şu an bana normal geliyor doğal olarak.. Bizim Kia'dan önce Mitsubishi Colt vardı o da 307den yumuşaktı.. Mesela eski Opel Astra bile 307den yumuşak.. Kuzenimin Doğan SLX 307 ile aynı..
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benzinli ve dizel olanlar arasında bariz fark oluyor o zaman. Dizeler daha yumuşak benzikliler sert. Ben direksiyonu çevirken arkadasim sormuştu hidrolik değil mi bu niye öyle çeviriyon diye
|
|
Mustafa 070777
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mustafa 070777
|
|
|
ben_erhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
|
Benim bu konudan anladığım, dizeller yumuşak,benzinliler sert durumda.. bundan önce c4 2006 aracım vardı dizeldi, direksiyon çok iyiydi..bu araç benzinli ve sert..
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
şimdi benzinlilerin direksiyonu benim dizelden daha sert ise bence hidrolik sistemini komple sökecek olursak direksiyon baya yumuşayacak yani
|
|
akk0212
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yağ değişimi çok maliyetli değil, bence değiştirin en iyi yağı 25 tl ye aldım toplam 50 tl maliyeti var
|
|
307 1.6 hdi
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |