![]() |
|
307 şanzıman sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ertuna ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle merhabalar
Yaklaşık 2 yıldır 2002 model 307 kullanıyorum araç otomatik vites son zamanlarda şanzımanda sorunlar başladı aracım 196 binde. Araç D iken yavaşlayınca yahut dur kalk yapınca (ısıdıktan sonra) aracı kaldırırken 2. Viteste bazen 3. Viteste kalkmaya çalışıyo vitesi M ye alıp bakıyorum vites 2 de zorlanıyo manuel olarak 1 e alıp devam ediyorum bazende M ye geçmiyor kontağı kapatıp açmak zorunda kalıyorum sonrasında sorunsuz devam ediyor. Yokuşlarda özellikle sıkıntı oluyor aracı kaldırmak bazen kontak kapatıp açıp tekrar devam ediyorum. Vites geçişleri iyi vuruntu yapmıyor. Son zamanlarda devirde düşme başladı 2000 devirde 90 yapıyordu ancak şimdilerde 2000 devirin biraz üstüne çıkıyor.
Şanzıman yağının ne zaman değiştiğini bilmiyorum. Yağı değiştirmem sorunu çözer mi? İstanbulda yaşıyorum. İyi bir usta tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.. Düzenleyen ertuna - 17 Ağustos 2017 Saat 14:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |