![]() |
|
Satılık Peugeot 307 1.6 HDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben lastiği sorana kadar adam ne var ne yok satmış ya la...
![]() |
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jant lastik ve yayları bugün itibariyle teslim almış bulunuyorum. Yayları haftaya jantları da önümüz de ki ay taktıracağım inşallah :)
Ali abiye tekrar teşekkür ediyorum.
![]() |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Hayırlı olsun jant lastik kardeşim, güzel günlerde kullan :) Allah bize de nasip eder inşallah
|
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
Teşekkür ederim kardeşim daha iyileri sizlerin olsun. Sana da yakışır bir CC jantı
![]() |
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Eyvallah hocam, inşallah ![]() |
||
![]() |
||
Gargi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
|
Güle güle kullan Engin kardeşim
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |