![]() |
|
Radyatör contası degiştirme yardım..!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selam aleyküm arkadaşlar kışlık bakımlar için malum antifiriz koydurduk ama olan oldu ve şöför tarafına antifirizli su akmaya başladı bugün tamircilere gittim ben conta degişecek diyorum onlar bana komple gögüs sökülecek ve kalorifer petegide degişecek ve 300 tl masraf cıkardılar ama ben contadan kacırdıgını iyi biliyoryom sizin tabirinizle
ORİNG yani ..velhasıl bu ORİNG i ben alsam ve kendim degişebilirmiyimdahada net bşey olsun diye parcayı alta resmini atıyorum bunun ile kepege baglanan kısmından yani 8/9 civatanın oldugu yerden tamirciye gitmeden önce biraz sıktım ama yinede kacırdın conta özelligi kaybetmiş sanırım ... KISACA bu oring i ben alsam ve oldugu yerde sok tak yapabilirmiyim gögüs felan sök demeden
![]() |
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |