![]() |
|
DİESEL/BENZİN |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 10> |
Yazar | |||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
207 gitmiyosa niye aldın
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Gecen Çarşamba katıldığım bir toplantıda brifing verdiler Sentetil dizel katkı maddesi içermiyor Tamamen organik ve daha temizbir yakıt kurumlanmayı en aza indiriyor çevreyi koruyor ve her hücresinde ateşleme sağladığı için performans kayıplarını önlüyor fakat fiyatı eurodizelden 0,5 Krş daha fazla olacak dediler Ürünün ismi henüz belli değil ama 2009 un ilk çeyreğinde piyasada olacak Bakalım deneyip göreceğiz Bu arada Bu konu Türkiyede sadece Peugeot TUrkey Forumlarında umarım açıklama yaptım diye uyarı almam ![]() |
|||
![]() |
|||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
||
deran abı bız senı koruruz pekı shellde dıesel v power varmıs kullanan varmı veya oyle bısı varmı dıyım once :D
|
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
||
Hemen PT adına patentini alalım o zaman :D bilgilendirme için teşekkürler
|
|||
![]() |
|||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
||
![]() ![]() |
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
||
Var gayetde temiz bir yakıt ama gecenlerde Opeti önerdiler denemek istiyorum bir depoda en az 50 Km fark ettiriyor dediler ama denemedim daha |
|||
![]() |
|||
||
opettekının adı ne pekı performans acısından hangısı ıyı |
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
||
konu eleman arayanlar kısmından sohbet/muhabbet bölümüne taşınmıştır bilginize...
Düzenleyen MELİH - 22 Aralık 2008 Saat 23:32 |
|||
![]() |
|||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
||
bp kullanıyorum yarım depoyla 680km yaptım
|
|||
206 HDİ 1,4
|
|||
![]() |
|||
||
tam depo 1360 çok çok iyi
|
|||
![]() |
|||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
||
benzin
|
|||
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|||
![]() |
|||
||
ben petrol ofısı kullanıyorum yapamıyorum okadar bırak okadarı 350 km zor yapıyorum yarım defoya sehır ıcı 1.4 hdı arcım |
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Ben ne bulursam kullanıyom.Shell-BP-opet-Akpet-Po
|
|||
![]() |
|||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
||
benimde 2004 206 hdi fazla basmadım son aldıgımda eger basarsam 1100 km gidiyo bi depo 55lt dizelle
|
|||
206 HDİ 1,4
|
|||
![]() |
|||
||
Opet Full FOrce Total Exellıum shell v power bp unuttum sımdı gece gece :) |
|||
![]() |
|||
||
+ bide bolu dağında kaçak mazot var bolu power
|
|||
![]() |
|||
||
Dizelde En İyi Total Derler Ama Siz Daha Vakıfsınız Konuya Dizelciler..
|
|||
![]() |
|||
||
Total Exellıum kullanıyorum her zmm aynı yer aynı pompa yarım depo 450 km
|
|||
![]() |
|||
||
loadıng.... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |