|
Araç muayenesine girecekler dikkat! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Yazar | ||
simsiyah
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
fiyatta fark yok butun bınek araçlarınkı aynı 123,90 ytl olması lazım bende 2 kusurla gectim ki bunlardan biri sol kısa farın ayarının düşük olması muayeneye gitmeden önce mutlaka far ayarlarınızı yaptırın yaklaşık 10-15 e maloluyor ikinci kusurum da el freniminde sağ tarafının tutmaması sorunu kı bunlar hafif kusur olarak sayıldı ve geçtim iki yıl rahatım darısı muayenesi gelen arkadaşların başına.
|
||
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
paylasım ıcın tesekkurler
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Biz atlattık allaha şükür girceklere sabır diliyorum paylaşım için tşkler
|
||
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Muayeneden geçen arkadaşlar, araçlarındaki uygulamalardan da bahsederlerse muayeneye girecek arkadaşlara büyük yardımı dokunur..
|
||
simsiyah
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
araca yapılan belli başlı uygulamalar gördüğüm kadarıyla ilk önce frenleri kontrol ediliyor ne kadar hızda ne kadar metrede durduğu test ediliyor,kanalla alınan arac amortisör,rotlar kontrol ediliyor aracın silecekleri ön ve arka, su püskürtmesi,balataları,daha sonra farları kontol ediliyor egerki farlarınız ayarlıysa sorun çıkmıyor tabi birde aracın camlarında çok koyu film olmaması gerekıyor yanı aracın içi görünmeli deniyor.
benım aklımda kalanlar bunlar yanlız erken gitmeli ve çok sıra bekleyeceğinizide unutmayın bunun için de zaman geçirici şeyler bulundurun yanınızda gazete,kitap v.s.
|
||
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bunlara bakılıyormuş bugun sabahtan gitti benim baba bakalım daha gelmedi görecez sonucu arabada yangın tüpü ve boyunlukta cekme halatı takoz bulundurulması lazımmış
|
||
simsiyah
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inşallah sabırlıdır baban.
2 relektör sağlık seti zincir de ıstenılenler arasında yanlız boyunluk sadece ticari araçlar için isteniyor minibüs gibi buyuk araçlarda en az 2 tane ıstenıyor bızım araclar için mecburi değil.
|
||
2YUZ6
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar valla benim aslında 2009'un 11. ayında ama kafama şu takılıyor benim arabanın komple tüm orjinal parçaları değiştirildi yani görüntü olarak motor olarak derseniz ufak bir çıtırtıda servise götürüyorum ve her gidişimde araç bilgisayara baglanıyor bir sorun bulunmuyor ve her seferinde ustalarla olan espiri muayeneden geçermiyim oluyor :D Şimdi kafama takılan acaba tamponlara janta birşey derlermi? İşte ilk hali ve şuanki hali ne hoş eski parçaların hepsi evde ama baya bir işçilikli parçalar |
||
barisaso
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben mimarsinan dakine gittim daha az sıra oluyor
|
||
barisaso
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://i477.photobucket.com/albums/rr139/barisaso/S6301428.jpg
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Tampon için sorun çıkaracaklarını sanmam. Tanıdığım birçok Angel + xenonlu araç geçti.. sinyallerin ve parkların orjinal uyarı renginde yanması gerekli. Far ayarı çok önemli özellikle uzunlar. 17" jnta sahip bir 206 ımız geçemedi. .16 ya kadar izin veriyorlarmış bizim araçlarda.
|
||
2YUZ6
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet arkadaşlar şimdi bir arkadaşım daha geçti aracında sadece ön taraftaki neonu sökmesiniistemişler o yüzden kusurlu yazıp göndermişler araç resimlerii: |
||
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
angella laf etmemişlermi ?
bizim pederde geldi şimdi sabah 5 de gitti 12 de geldi direk gecmiş bi far ayarı istemişler onuda dışarda yaptırıp gelmiş. |
||
2YUZ6
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yok paşam herhangi birşey söylememişler sadece önde neon vardı onu sökmelerini isteyip göndermişler aracı adamlar sadece çalışma dizaynına bakıyor ya herhangi bir sorunu yoksa okeyleyip gönderiyorlar
|
||
EMRE
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ii bari angellara laf etiyorlarsa gectik onlardan benim bi bagaj iptalli var onada artık bahtımıza gitcez görecez bakam ya laf etcekler yada tamam diyip gecircekler
|
||
barisaso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
barisaso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
enderkaradag
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı enderkaradag
|
|
geçen arkadaşın aracını götürdük kalabalıktan dolayı öğledem sonraya kaldık ya ordaki görevliler öğlen yemeğinden sonra bankta oyururken gidim yanlarındaki bankta oturmak istedim adamlar ya sen kalk yada biz kalkalım dediler sonra bize laf geliyo dediler yani bu kadar sıkı
|
||
meRSiN
|
||
EMRE
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bugun yaptırttım sonunda angella ve ledli stopu söküp gittim hafif kusurlu olarak gectim o da motor nosu okuyamamış bide arka camda film var diye vermiş hafifi benim korkum arka bagaj idi ama hiç laf etmedi 206 aracım arka plaka iptalli var içerden acmalı plaka ışıgı yoktu bunlara laf edilmedi farlar ayarsızmış ve ferrari korna vardı bunlarada agır kusur verdi ama onlarıda karşıda yapanlar vardı hemen yaptırttım geldim hafifle gectim.yaptıracaklara allah sabır versin
|
||
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
emre geçmiş olsun kardeşim.. Angel ve ledlileri neden söktün?? laf mı yaptılar?? burda geçiriyorlar çünkü Angel + xenon + led.. Yada garantiye mi almak istedin??
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |