![]() |
|
Allah aşkına yardım edin arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam afilliyi flan boşver eğer satmıcam diyorsan bi warex tak geniş kazan olursa çok bağırır geniş kazan alma orta yollu birşey alabilirsin istediğin zaman kapatabil sesini herzaman bağırması iyi olmuyor aracın antifirizi aracınızd eksik etmeyin antifiriz alırkende dikkat edin arkadaşlar mavi renkli değil kırmızı renkli -45 dereceye kadar olan alıp koyun ilk defa geçen yogunum diye babamla aracımın tekini servise gönderdim vaktim olursa kendim yaparım hep adam radyatör borularınıda değiştirsin şişmeye başlamışlar kış geldi sıkıntı yaratmasın dedim nasıl servisse artık içindeki antifirizi yere boşaltmış hortumları değiştirip su koymuş direk sabah sabah marşa basıyorum araç çalışmıyor su buz tutmuş dışarsı -5 dereceyse zaten motor metalden olduğundan içindeki su -10 dereceye kadar düşüyor
|
|
change
|
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
yaparlar hocam hiç affetmezler. internetten mobil 5w40 yağ getirtip liftle kaldırıp yagını kendim değiştiriyorum. ustaya bıraksam unut o yağı. antifiriz mobil yada total koyarım kutusunu ben açarım sadece antifiriz konur hiç su koydurtmam yaz-kış. yılda bir kere komple boşaltırılır genleşme kabından hortumla su basılır komple temizlenir, daha sonra genleşme kabından hava basılır içindeki su boşaltılır yeni antifiriz doldurulur. kırmızı hiç koydurmadım ama aklıma önümüzdeki yıl satmazsam kırmızı koyarım. araba hocam sakaya gelmez titizim arabam konusunda ben nekadar titiz olursam arabada o kadar verimli oluyor, sakata getirmiyor. koku gitti hocam. motor içi kurum yok onu anladım ondan yana sorun yok. sorun benzin deposu. havalar ısınınca depoyu söküp içini güzelce temizletcem. orjinal benzin pompası ve benzin filtersi ile değiştirdikmi olay tamamdır. ohh ya gitti şu koku kurtuldum sonunda. dahada satmam arabamı ![]() ![]() ![]() |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
walla rahatladım ya. kokunun sebebinin kat ile alakası yokmus. benim makine tek oksijen sensörlü, kat iptalinde lamba filan yakmıyor rahatım o konuda. kat taktırmak hic istemiyordum. kokunun kaynagı belli oldu. simdi arada bir geliyor koku zaten o anlarda arabanın cekisinde dusme oluyor. sonra acılıyor geri devam aynen. bide dikkat ettim koku benzin ibresi iyice azalmaya yakın gelmeye baslıyor cekiste dusme filan oluyor, ceyrek depo ustunde hic sorun olmuyor. havalar cok soguk gozum yemiyor. havalar bi ısınsın ilk fırsatta depoyu temizletecem benzin pompası ve benzin filtresi orjinal sıfır taktıracam ooo tamamdır ver coskuyu sonra. arabayı cok duses getirtim satmak istemiyorum. 9bine aldım 3bin harcadım cok sukur sıfır gibi oldu. 12ye sahin satıyor adamlar. satıp dizel 1.4hdi dusunuyordum, sabah kapının onunde 1.3 dizel punto gordum adam bi calıstırdı yıkıldı ortalık kucucuk arabadan kamyon sesi cıkıyordu, arabamı bagrıma basasım geldi ya
![]() ![]() ![]() |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gaz kelebeğini sökmeden balata spreyi sıkmak zarar vermez mi. Bende yapmayı düşünüyorum da emin olamadım. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Basligi duzeltyip sorunu ozetlerseniz google aramalarindfa da cikar sorunununuz yakarisni,zi basliga tasimaniz aksine daha cok etkisiz kiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |