|
PEUGEOT 308 MODİFİYE YARDIM |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen düşürmedinmi aracı kaan ? |
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok daha dusurmedım :D:D:D ama dayanamıyorum sakın gaz vermeyın :D:D ayrıca ısım bırkan :D:D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben kaana demiştim zaten :D düşür abicim ne o leylek gibi :Pp |
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
beyaz melek ya kanat takcam beyaz guvercın olcak ucucam sonra :D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence yayları tak servise gideceğin zaman söker orjinallerini takarsın :)
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tak cıkar tak cıkar sureklı para alıcaklar onlar ugrasılmaz ya
bıraz bole bınelım daha araba cok bızde Allahın ıznıyle onuda yaparız :D |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun.bende 308 kullanıcısıyım.ama 5 cm yay takarsan ön tamponu unut.neredeyse her tümsekte sürtersin tamponu.çünkü aracın önü arkaya oranla yere daha yakın.arkadaşların dediği gibi garantiden çıkar araç yay taktığında.zenon takacaksanda mtec takabilirsin.araç silecek motoruna karşı garanti veriyor mtec bozulması durumunda.zenondanda bozulursa sadece silecek motoru bozuluyormuş(ihtimal).fiyatıda ortalma 800 ytl falanmış silecek motorunun.bende hem sisler hemde farlar 6000k mtec takılı.4 aydırda kullanıyorum.sorun yok şimdilik.uzakdoğu zenondan katkat iyidir.ama yay olayını tekrar gözden geçir.araç uzunda olduğu için tampon ve alt kısım sürekli sürter.ve istenmeyen arızalar olabilir.spoyler de maltepede elif tuning de satılıyor.190ytl civarında araç renginde alabiliyorsun.www.eliftuning.com tekrar hayırlı olsun
Kardeş değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim,diğer arkadaşlara da çok teşekkürler...garantiden çıkma diyorsunuz haklı olarak..ben bu peugeot'u cidden anlamıyorum bu kadar yüksek nie yapıyolar bu araçları Elimdeki jantları,lastikleri satmaya kalsam kim alacak,bi de ne kadara alcak...mecburen 17 koymak lazım bu araca..o da lastiklerle beraber iyi para gerektirir..keşke standart halini alsaydım aracın die hayıflanmıyor değilim hani nası yapsak yaa..o görüntü kirliliğinden kesin kurtulmam lazım..kardeş bu eliftunig de satılan spoiler GT'nin kiyle birebir aynısı mı?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastiklerin ebatı nedir hocam :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
205/55/16 kardeş
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
55 işi bozdu yoksa ben alırdım :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç sorma yaa..böle yanak mı koyulur di mi..balon gibi...bana kalsa 90 yanak olsaydı da..şu çamurlukla lastik arasında böle boşluk olmasaydı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O çamurlukla lastik arasındaki farkı 55 iyi kapatıyor eğer yay takmadan et kalınlığını düşürürsen fark dahada açılacak haberin olsun :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maalesef kardeş biliyorum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni aracın hayırlı olsun... yay konusunda sıfır alacaksın mecburen 2.el daha piyasada yoktur bulsan bile almanı tavsiye etmem...Kararımca 3.5 cm işini görecektir.
App plaka yaptığın zaman eski plakalarını bagajda tut polis çevirmesinde asıllarını kesinlikle soracaktır.Aksi birisine denk gelirsen aracını bağlamak bile isteyebilir.Tam olarak nerde oturuyorsun.app plaka yapan yerler çok çünkü...
Gt spoiler yapanlar mevcut orjinalleri serviste çok pahallı gelebilir.yeni ürün çünkü :)
Onun içinde sana yardımcı olabilirim...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |