|
Yavaştan başlamak lazım :) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
cenk_pl
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elinize sağlık, görüntü güzel olmuş.Maşallah
|
|
mhmtclb
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet geldi siparişler uyguladım hemen. Önde ki maviyi de turuncu alsaydım daha mı iyi olurdu bilemedim. Uzun yola gitmiyorum ama şehir içinde meraklı gözler takılıp bir kazaya karışmasınlar yeter benim için. Önceden bir ışık vardı frene bastığında yanıyordur Polis sök onu demişti :) Teşekkürler hepinize. Kazasız sürüşler...
|
|
mhmtclb
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çocuklar kesinlikle koparır hocam gece dikkat çekiyor çünkü. Arabaya binenler elini bi gezdiriyor nasıl bişey diye gevşedi iyice :) Havalarda soğuk olduğu için bazen atabiliyor. Kaliteli çift taraflı bant arıyorum şuan
|
|
CVT
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İlk aracımı aldım inşallah bende bu neon uygulamasını yapacağım ilerleyen zamanlarda ellerine sağlık çok güzel olmuş
|
|
erdiano
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Neonlarla ilgili bir kaç sorum olacak. Kapı üzerine uyguladığınız şerit neonlar tek parça halde mi? tek barça ise geçişleri nereden yaptınız? Tek parça değilse 3 parça kablo var aracınızda ve bunların her birini ayrı ayrı mı bağladınız? nereye bağladınız? ben de bugün aynı uygulamayı kendi aracıma yaptım. 5 metrelik tek parça halde. elektriği çakmaklık girişinden alıyor. sizin yaptığınız gibi kapı içlerine de yapmak istiyorum çünkü en çok oralara yakışıyor. ben ön göğüse uyguladım. devamını da sağ ön koltuğun altından çakmaklığa getirdim. Gerçekten güzel görüntü veriyor ama tek parçayı ordan oraya gezdirmek sıkıntı. parça parça yapınca da her bir kabloya nasıl elektrik verecez? şimdiden teşekkürler. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |