![]() |
|
İstanbul Organizasyonu 10.05.2015 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 8> |
Yazar | |
mercanf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
calosma durumuma gore bende gelmeyi dusuniyorum ilerki gunlerde netlestiririm
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aksilik olmassa bende gelebilirim inşallah.
|
|
2002 1.6 110 hp 98500
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
tamam haber bekliyoruz
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ekledim o zaman
![]() |
|
![]() |
|
hakanilkiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2015 Konum: pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakanilkiz
10 araca ulaştık umarım yer buluruz :)))
|
|
I LOVE 106
|
|
![]() |
|
Park yerinde sıkıntı yok dükkan önünde yaklaşık 20 araçlık yer var
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Keske bnde gelebilsem ama bursa
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
inş birgün Bursa da yaparız İstanbul' danda katılımcı oluruz.
|
|
![]() |
|
alpaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2015 Konum: calışıyor Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
USTALARIM BU ORGANİZASYONUN ANKARA VERSİYONU OLCAK MI VEYA OLMA İHTİMALİ VARMI CVP VERİRİSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN İYİ EGLENCELER..
|
|
![]() |
|
olur heralde bu senede ne zaman olur bilmiyorum Ankara üyelerini toplamak gerekiyor. |
|
![]() |
|
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
arkadaslar bide trakya bulismaai yapsakya bu taraftada cok var pugcu....
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Bir aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım. O buluşma mekanını seviyorum. Beni de yaz Gökhan.
|
|
![]() |
|
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Yer neresi toplanma yeri
|
|
![]() |
|
alpaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2015 Konum: calışıyor Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
OLURSA COK İYİ OLUR VALLA SEVİNİRİM
|
|
![]() |
|
Daha sonraki organizasyonlardan birinde tam trakyada olmasada istanbul avrupa yakasında ortak bir noktada toplanabiliriz
|
|
![]() |
|
ekledim
![]() |
|
![]() |
|
Avrupa yakası gayrettepede yada metro city önünde toplanabiliriz giderken. Organizasyon yeri pendik te
|
|
![]() |
|
ibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
%90 geliyorum...
|
|
Tanrı Dağı kadar Türk'üm, Türkçü'yüm, Atatürkçü'yüm!.
|
|
![]() |
|
ekledim
![]() |
|
![]() |
|
Exulisive ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Exulisive
Bende Katılıyorum Benide Ekleyebilirsiniz Listeye
|
|
106 GTI Bir Yaşam Tarzı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |