|
direksiyon için deri |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben arabayı aldığımda üstünde sarmal kılıf vardı gecen kılıfı bi söktüm , direksiyon fail :) yolunmuş kazlara dönmüş resmen , bu kılıflar var elle dikilen idarelik ondan Alıp dikicem başka çare yok , o orta göbeğe Bağlantı olan kollar da , soyulmuş ama bakalım , suan kılıf var güzel ama çok kalın ya tek el kavrayamıyorum :) , zaten direksiyonun sağ tarafı yapışmış iyice , ordan korna çalamıyorum , ya direksiyonu değiştircez Yada böyle devam
|
||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Direksiyonu söktükten sonra zaten sarmal yapmaya değmez direksiyon ele geldimi bir kere dericiden deri alıp full kaplama yapılması şart artık sökülmüş çünkü şablon aramayada gerek yok zaten bu ışlemı yapmak ıçın söküceksiniz direksiyonu direksiyon boşa çıkınca kalıbı rahat alırsınız zate ayrıca dıreksıyon sokmek ıstemezsenız sarmal hazır deri tavsiye ederim.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
staticxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
arastiracaz sorusturacaz bisekilde bulacaz. direksiyon kaplama yapanlarin aldigi yer vardir. oda kesin istanbuldadir. istanbulda olan arkadaslar bi el atsa meseleye. olayi cozeriz bu sekilde |
||
2000 206xs 90hp 190.000km
|
||
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
|
Ben forumda bulamadim yardimci olurmusun.
|
||
206rc
|
||
Dewil1606
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dewil1606
|
|
Ben sarmal yaptim cok guzel oldu tavsiye ederim.
|
||
KuzuX
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Nasıl vermiyorlar ya deri ceket mont yapan yerler var isteyin bir parça verirler ya.
|
||
staticxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|
derimi lazım hocam. deri lazımsa walla bizde hala bulamadık. |
||
|
||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|
hocam deri çok. sanayide deri kaplamacıdan ayarlıyorumda düz deri var. bize yarım delikli deri lazım. onu bulamıyoruz işte. way arkadaş ne zor işmiş yaw |
||
|
||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|
sarmal benim işimi görmüyor komple kaplamam lazım benim. |
||
|
||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|
hocam delikli deriden buldum. 206 direksiyonuna göre sağ-sol iki parça keser-biçer gönderirim dedi. 80tl çekti. yaw yetecek kadar gönder diyorum anlatamadık arkadaşa. hocam bide sen konuşsan numarasını özelden gönderiyim sana. yetecek kadar göndersin. |
||
|
||
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yuh 80 cok degilmi adamlar 100ye kendileri kapliyo komple deri
|
||
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
|
Deri diil direksitonu sokme semasi...:)
|
||
206rc
|
||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|
kendim yapacam dedim. sen yapaman cok zor iş doğuştan yetenek gerektirir. genlerinde direksiyon deri kaplama genleri olması lazım dedi. ben sana keser-bicer 2 parca hazırlarım 80tl ye geciririm dedi. bende dedim allah razı olsun ne yardım sever adamlar var şu hayatta dedim. doktorumla görüştüm, gen nakli yaptıracam, direksiyon kaplama geni nerde bulurum arkadaşlar |
||
|
||
fætih
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.bendi.com.tr/index.htm
su adamlardan isteseniz göndermez mi ?
|
||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|
mobilya sektöründe kullanılan deri onlar. direksiyon için kalın olur. delikli deri olmaz onlarda |
||
|
||
erdemchetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|
|
http://www.bendi.com.tr/suni-deri-omega-delikli.html
burada araçlar için de var arkadaşlar bir bakın isterseniz.
|
||
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mustafa Abi bana resim atar mısın? O resme göre gezeyim dericileri belki birinde bulurum o delikli deriyi. Whatsaptan yada emailden atarsan daha iyi olur.
Düzenleyen Red dream - 09 Ocak 2015 Saat 23:58 |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|
onları araştırdım daha önce. yazın terletmemesi için döşeme hava alsın diye tam delik var onlarda, oto koltukları için kullanılıyor. direksiyon, vites kolu gibi aksamlarda yarım delik dedikleri birçeşit desen de denebilir, o tip deriden kullanıyorlar. tam delik olursa deri altına yapıştırıcı sürülmez. sürdüğün zaman yapıştırıcı deliklerden fışkırır rezalet birşey cıkar ortaya. |
||
|
||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|
örnek fotoğraf deri kumaşın arkası kapalı |
||
|
||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|
özel mesaj attım. |
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |