![]() |
|
106 Quicksilver Alıyorum Birkaç Soru(Ustalar baktı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
16.000 lira yazmıs quicke :D ya millet şaşırmış 14 de etmez usta bu arada max 13 fazlası yok
10-12500 arası pazarlık edilip alabilecegin araclar var hiç birini tanımam bilmem şimdi internetten baktım arayıp sorgulanması gerekir http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-peugeot-106-quicksilver-gri-ici-siyah-106200-km-191692850/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-fare-satista-uygun-fiyata-fiyat-dustu-189332856/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-kmde-pejo-188874696/detay Düzenleyen yawruaslan - 22 Aralık 2014 Saat 11:07 |
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
O PARAYA GEL BEN SANA 1.6 XS VEREYİM :)
SIFIR BOYA SIFIR LASTİK KOMPLE BAKIMLI KAZASIZ DEĞİŞENSİZ KLİMALI GARAJ ARABASI ... NE BU BÖYLE YAA GTI MI SATYOR BU ???
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
||
@GökhaN
Valla hocam doğru diyorsun da temiz olmayanı mide bulandırır. Gelir birisi laf eder ne heves kalır ne zevk. Alacaksın temiz olmayanı başın ağrıyacak en iyisi temizi boş ver. @herry Adam da zaten piyasadaki araç azlığından temiz olmayan araçlardan dolayı fiyatı abartmış zannedersem. Habire dediği laf '' Temizini bulamazsın en temizi benimki inanmıyorsan siteye bak '' gibisinden. 206 binmek daha mantıklı o paraya. En azından konfor 106 'ya bakarak daha güzel. Klima + Sunroof +ABS + Airbag olan 1.6 xs 'ler var. Vallahi zaten vazgeçtim 106'dan. Heves olarak kaldı ![]() @yawruaslan Onların çoğunu aradım ben, hepsinde bir sıkıntı var. Ayrıcada klimalı model onlar pek tutulmuyor. Sunroof'lu arıyordum. @outlaw Ya millet de onu diyor zaten hocam. O paraya ondan kat kat daha fazla özellikli araçlar var. Biz 15 lira verince tipine vereceğiz bilen bilir 106 'da konfor 0 özellik sıfır. Ama para parası iyi!. Direk 206'ya yönelmiş durumdayım artık bakacağız ![]() Sitenizden de gayet memnun kaldım içtenlikle vermiş olduğunuz cevaplardan - yardımlardan ötürü buradan teşekkür ederim.
![]() |
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
haklısın konfor yok ama işte bu aşk başka kardeşimde 206 var bende 106 :) 206yı neden tercih ederim sadece dizel diye başka bişey için tercih etmem 106 bambaşka bu arada yanlış anlamayında sunroofsuz modeller tutulmuyor filan degil şahsi fikrim klima sunroofdan daha önemli yazın sunroofun bi getirisi yok ama klima çok işe yarıyor ;) ayriyetten adamın söyledigi fiyat gerçekten fazla bende bu özelliklerde bir araç bulmuştum tertemiz değişeni yok sadece 1 çamurlukta boya arabanın görüntüsünü bi görün bunun yüzüne bakmazsınız okadar temiz kapıların açılıp kapanması bile değişikti baktıgım araçlar içinde ( ben 8 adet araç baktım 8. olarak kendi arabamı aldım) içi dışı pırıl pırıl inanmazsınız 12750ye anlaşmıştım ama nasip olmadı alamadım ve arabayı 5 ay sonra internette 14900 den ilanda gördüm gerisini siz düşünün ;)
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
||
@yawruaslan
Nasibimiz neyse onu bekleyeceğiz artık kısmet. Belki de daha iyisi düşer para cepte aramaya devam..
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
aynen herşey nasip kısmet acele etme ben tam inanırmısın 3 ay araba aradım :) sonunda aldım acele etme benden tavsiye :) bu arada facebookta bir grup var her türlü 106 aracı veya parcası satılan millet orada arac hakkında bilgi sahibi olanlara filan soruyor genelde bilgi sahibi olan yani aracı onceden kullanış yada araştırmış olanlar var yaklaşık 8000 kişilik bi grup hem alısveris hem fikir için güzel bir sayfa tavsiye edebilirim dilersen özelden link atarım |
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
106 GTI GRUBU HER 106 CI KESİN ORDADIR ZATEN ... |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
||
Hocam inanırım arıyorsunuzdur ben daha uzun süredir arıyorum araç emin olun :) Aynen hocam birkaç kişiden daha aynı öneriyi aldım. Zaten takip ediyorum o grubu.
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |