![]() |
|
206 3satır ekran satanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 MA 3 satır ekran satan var mı
Üstündeki 2 satır ekranı da satmakdayım fiyat 100 tl sorunsuz |
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Dostum aynı satıcıdan bende aldım. Hatta almadan önce 2 - 3 defa telefonla konuştum. Aldıktan sonra da bizzat kendim taktım. 10 numara 5 yıldız bir cihaz hiç sorun çıkartmadan kullanıyorsunuz. Zaten cihaz soketi ve vida yuvaları herşeyi ile tam uyumlu. Hiç bir şekilde orjinalini bozmassın. Tak ve çalıştır. Sadece yapman gereken Com2000 kolunu aktif etmen onuda internette detaylı bir şekilde anlatanlar var. Benim 10 dakikamı aldı yapmak. Göstergeyi taktığında otomatik olarak;
1: Katedilen KM 2: Katedilecek KM 3: Ortalama Yakıt Tüketimi 4: Anlık Yakıt Tüketimi 5: Saat Tarih 6: Hava Durumu 7: Radyo Bilgileri vs. ekranına düşecektir. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Araca 1 tık değer kattı. Satıcı Adıyaman' lı. 2 gün içerisinde teslim edildi PTT Kargo ile. Hatta kendisi ile konuş kapıda ödeme de sunuyor. ![]() ![]() |
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Kolum aktif de ekranım yok ;) su an kola basınca ekran 2 işlev görüyorum saat ve sıcaklık
|
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
3 satır ekranı takınca çok şey görürsün dostum :)
|
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |