![]() |
|
307 Yol Bilgisayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumda idi galiba, 206 lar için 3 satır ekran konusunda kola o düğmeyi nasıl yapabileceğiniz anlatılıyordu. Kol aynı kol model değişik bile olsa. Ama bilgisayara bağlayıp tanıtma işlemi gerekli maalesef.
|
|
![]() |
|
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginiz için çok teşekkürler kazasız belasız sürüşler.
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araciniz buyuk ihtimalle XR. XR larda maalesef silecek kolunun ucu veya tumden o kollarin degismesi gerekiyor. Degisim sonrasi silecek kolunun ucu dugme oluyor ve yol bilgisyarina mudehale edebiliyorsunuz. Yalniz kol degisiminden sonra birde yazilim ile yol bilgisayari verilerini gorebilmek gosterge beyninden parametre acmaniz gerekecek.
|
|
![]() |
|
mert kilicoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mert kilicoglu
Ben 406 kullanicisiyim benimde arabamin ekraninda problem vardi. Maslak sanayide paris oto varmis cok tavsiye duydum oraya gittim dakikada hallettiler. Yaklasik 1 yildir ne problem ciksa oradayim. Islerinde iyiler ve biraz pinpirikliyimdir, oldukca titizler.
|
|
![]() |
|
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Teşekkürler sanırım bir problem var ya da araçta o özellik yok sadece saat ve derece gösteriyor orada da ve silecek kolundaki tuşa bassamda hiçbir değişme olmuyor.
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Gösterge saatindeki ekrana sinyal kolundaki düğme ile müdahale edemezsiniz.Yol bilgisayar göğüsün ortasındaki teyp bilgi ekranın da yer alır eğer aracınızda bu özellik varsa silecek kolunun üzerindeli tuşa basarak kontrol edebilirsiniz
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Arkadaşlar iyi günler kazasız belasız sürüşler sizlere bir sorum olacak 2004 model 307 dizel araç satın aldım ancak km yazılı olduğu ekran hiç hareket etmiyor sinyal lambasındaki butona basıyorum hiçbir değişme yok sadece km gösteriyor acaba bu kol arızası mı yoksa genel bir elektrik arızasımıdır bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |