|
|
Favori ilanlarım |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
DgNTsN
1. Vites
Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2014 Saat 15:06 |
|
dizel motor benzinli motor farketmez. şehir efsanesi o yok dizel 200 de biter vs. bende 190 binde dizel 206 var motor verimi %85, arkadaşım margus minübüs kullanıyor dizel 800 binde.
dizelle benzinli arasındaki tek fark benzinli 3 kera bakıma gider dizel 5 kere. 8 binde yagını suyunu filitreni eksik etmeyeceksin 30 binde bir temiz bir bakım çekeceksin. genç sitili değilde düzgün kullanacaksın bir ömür gider dizel araç
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
ahmed206
3. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2014 Saat 23:23 |
|
İlk dizel aracım olacağı için ben ona gözüm gibi bakarım. Eh artık buradaki ustalara değil de mecburen Fethiye'deki Ford servisine bayılacağız :)
Gelsin konusunu açarım inşallah. Bura kilitlenebilir yönetici arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
sahbaz24
1. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2014 Saat 23:35 |
|
Yanlış anlama ama sana bisey soylicem her fırsatta eski aracın hakkında yorumlarını okudum aracın benzinde şehir içi 30 35 kuruş yakıyor yaziyordun sanırım sora lpg taktırdın nerdese hiç binmeden sattin ve şimdi dizel araçlara bakiyorsun sürekli aracın ufak diye sattin eyvallah şimdi neden benzinli bir araç alıp lpg takmiyorsun focus mesela benzinlisine bak düşük km daha ucuza alabilirsin ?
|
|
![]() |
|
Mesut48
3. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2014 Saat 15:12 |
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan :)
|
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
ahmed206
3. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2014 Saat 18:05 |
Haklısın aslında benzinli Octavia bakıyordum aylardır ama bir türlü düşük km ve temizini denk getiremedim. Sonra sadece Muğla'daki ilanlara yöneldim bir ara Linea bile baktım 2011 bulmuştum marmariste bir de Fethiye'de 1.6 tdci 110binde style paket focus vardı bunlara bir de İzmir'den 120binde tüplü Octavia ekleyip elerken dayım aradı ve akrabamızdaki Focus'tan bahsetti. Konuştuk araç kafama yattı almayı düşünüyorum, bi Mersin'e gidebilirsem :) Sattığım araçtan da memnundum aslında biraz acele ettim, ileride çocuk olur da sığmayız diye değiştirecektim, satılık ilanı keyfe kederdi, gelen arkadaş sıkı pazarlık attı ve 19'a aldı gitti arkasından bakakaldım ![]() Şimdi girdik bir yola geri dönüş yok gidip ne çıkarsa bahtımıza deyip alacağım inşallah. Alacağım dizel Focus için de şunu söyleyeyim, eskiden beri motor ve çekiş olarak çok hoşuma giden bir araç, bize eskileri yar oluyor ama olsun, belki bundan bir 4-5 sene sonra sıfır alırken bana fikir verir. Arabayı almıyorum desem herhalde şu an babam satın alır o da ayrı bir mevzu, çünkü o da çok beğendi, 2000 Civic var değiştirecek kısmetse.
|
|
![]() |
|
sahbaz24
1. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2014 Saat 22:54 |
|
Allah gönlüne göre versin inşallah her nolursa olsun bence içine sinsin al içine sinmeyen 1 kusur bile arabaya bakışı değiştiriyor şahsen benim öyle
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |