![]() |
|
Modifiye Araçlar Trafiğe Çıkamayacak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kısmen destekliyorum özellikle egzozdan pat pat sesi çıkartan araçlar ve çakma zenon kullananlar için.
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
bazı yönlerden evet.. yav şu lastikleri yan yapıp 30 la sağ şeritte giden adamlar var lastikler uç kısımda basıyo yere :D
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Araç modifye olmasına gerek yokki aracı modifiye olmayan basmıyormu oda basıyor.Modifiye araç demek zaten sahibinin gözü gibi baktığı dığer araçlardan farklı olarak bır suru masraf edilen gözüne bakılan zevkle kullanılan araçlar bazıları var istisna onları zarten kameralarla tespıt edıp gerekenı yapabilirler ayrıca abart egzos takan herkese yüklü bir ceza ödetebilirler.Abart egzos satışları bile yasaklansın egzos patlatanların araçlarını bağlasınlar.Ancak modifiyeyi yasaklamak gibi bir kavram olabilirmi ya çok garip bir tutum bu bilmiyorum desteklemiyorum.Bunun yanında sade olarak dizayn edilmiş araçlara orjınal araçlara karışacaklarını sanmıyorum.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
Bu ne kardeşim bugun 2 kere cevirmeye girdim allahtan ewraklar tam zırt pırt ceriyolar
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
||
erdince ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2014 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
|
Ben arabaya sadecw Xenon ve american park takdirdim.bide on tampona lip yaptircam bu sıkıntı yaratirmi en son app plaka yaptircam oda sadece kalin karekter olacak kesikli filan degil
|
||
206+ 1.4 comfort dizel 2010 model
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
arkadaşlar hepimiz aynı dertten muzdaribiz. bu bir kesin ama şuda bi gerçek ya evimde sessiz sedasız huzurlu oturamaz hale geldim son bir ayfa iyice cıvıttılar egzoz ve tesisat sesinde durulmaz oldu resmen b*kunu çıkardılar abi. Öyle soytarılar yüzüne olan bizlere oluyor. ya araçlarımıza yaptıklarımız kimseyi ilgilendirmez. ama şuda bi gerçek ben sokak aralarında abart egzozu kökleyip bağarta bağarta defalarca geçersem, gecenin yarısında sokakda sesi son ses açarsam basıyla gümbür gümbür. millet şikayetçi olucak ve polisi arıycak ne biliyim beyaz masayı arıyacak. şikayetler artıncada böyle bişey olması kaçınılmaz. dediğim gibi olan bizlere oldu...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
Ozaman hemen bu konu basligi adi altinda " Modifiye Ruhsati " nasil,nekadar fiyata,nereden,kac gun de cikar adli tartisma platformundan acik gorusleimizi paylasalim ki eger gercekten boyle bir yasa yururluge girecek ise onlemlerimizi alalim derim ben,oyle cezaya boyle ruhsat diyelim hepberaber.
|
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Aynı mahallede oturduğumuz belli oluyor, aynı şeylerden şikayetçiyiz. Ramazanda davulcudan çok ses çıkarıyorlar. |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Allah kalplerine göre versin. Gerçekten abart egsoz ve gereğinden fazla müzik gürültüsü tarzı modifikasyonları elemekte maksatları güzel bir şey. Ama bizim 2 numara cam filmimize, tatlı spoylerimize, amerikan park ampulümüze, 3.5 cm lik spor yayımıza karışırlarsa çok işimiz var çok diyorum..İnşaallah dozunda bi uygulama olur..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
abi davulcu bile geliyor insanları uyandırdıktan sonra gidiyor. bunlar öylemi uyandırıyolar birde rahatsızlığa devam ediyorlar...
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Ya bu devlet ne kadar boş islerle ugrasiyor boyle ya ben arabami almisim vergisini oduyorum yakitina ayri vergi oduyorum modiye parçalarıni alirken ayri vergisini oduyorum herturlu para kazaniyor. Bu kaza mevzuları filanda cok sacma zaten basik arabaya biniyoz kazik cukur yollarda zor gidiyoz hiz yapamiyozki kaza yapalim
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Ya bu devlet ne kadar boş islerle ugrasiyor boyle ya ben arabami almisim vergisini oduyorum yakitina ayri vergi oduyorum modiye parçalarıni alirken ayri vergisini oduyorum herturlu para kazaniyor. Bu kaza mevzuları filanda cok sacma zaten basik arabaya biniyoz kazik cukur yollarda zor gidiyoz hiz yapamiyozki kaza yapalim.Bu olanlar gereksiz olmucak yerde egzoz patlatan son ses müzik acan gereksiz insanlar yuzunden madem illa araba kapatcan koycan en cok şikayet gelen yerlere ekibini yapanı alcak yazcak cezasini
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Herşey tadında güzel
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
Bazi duydugum haberlere gore devlet bu yasayi modifiye araclar icin cikarmiyor.aslinda amac,ihraatin onunu kesmek.!uzakdogudan neudugu belli belirsiz urunler geliyor gumrukten geciyor.bu urunleri kimler getiriyor kimler o kapilardan geciriyor bunlarin takibi zor oldugu icin de devlet dis ihracat konusunda boyle bir fikir uretmis olabilir.bir ara hatirlarsaniz sifir arac ciyasasinda vergiler tavan yapmisti ve 2. El arac sahipleri sevinmisti.tamaiyle paranin ic piyasalarda kalmasini disari cikmamasi istenmisti.gelelim gunumuze degisen birsey oldu mu?tabide hayir 2. El arac piyasasi tavan yapmis durumda.hal boyleyken bu cikarilacak olan yasada bunun gibi birsey olabilecegi kanaatindeyim.
|
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
||
burakajmer06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakajmer06
|
onlar egzozla , modifiye ile uğraşma yerine bayrağı indirenler ile uğraşsınlar ! Onlar onu bulsun gereğini yapsın biz egzozda sökeriz lastiğide ...
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
|
||
![]() |
||
CeRRaH ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Bence yerinde bir karar olmuş... Ama bu kararı uygularken kurunun yanında yaş yanmamalı... Modifiyenin anlamı bazı düşüncesiz insanlar için gürültü sesten ibaret.. Eğer ceza yazacaklarsa önce bunlara yazılmalı bunlar men edilmeli... çünkü ben apartmanımın önünde gecenin 2 sinde bağırtılan egzozla uyanmak istemiyorum... yada yolun ortasında araba çeviren gerizekalıların çıkardığı lastik sesiyle uyanmak ve 2 yaşında oğlumun sesten korkup ağlayarak uyanmasını istemiyorum..
|
||
2005 206 XT 1.4 16V 90 Beygir Sanruff.. Maviii
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
kardeşim sonuna kadar seni destekliyorum .. bunlar yapılan pisliklerin üzerini kapatmak için yapılan perdedir ... gündem değiştirmedir ... sen benim arabamın lastiğine jantıma karışacağına bayrağı indirene pkk ile beraber konser sahnesine çıkıp el sallayana çözüm bul... ![]() ![]() ![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
geçen gece bostanlı sahil yolunda polis beni çevirdi evrakları istedi verirken hayırdır dedim egsoz açık dedi benim araç dizel dedim inanmadı aracı çalıştırmamı istedi bende çalıştığını söyledim inanmadı tam gaz vermemi istedi dip gaz verdim tabiki ses çıkmadı bende memura sördum siz neye göre egsoz açık diyorsunuz sözde sivil ekip bildirmiş. uzatma o egsoz kafasından ceza yersin dedi beni evrakları kontrol etti bi sıkıntı çıkmadı yolladı beni ama bu esnada bakıyorum yollan geçen araçlara abart egsozlu şahin geçti çevirmedi iki aracı çevirmek istedi durduramadı.
bu egsoz kafasının kime ne zararı var fabrika çıkışlı krom olan spor egsozlar var onlar ne olacak |
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
trafikte tek sorun bu olur o zaman anlarım
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |