![]() |
|
Bim 27 Haziran Oto Ürünleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yok hani ben şu yerden alın desem yakınım olsa olmaz demişsin ama bimden alın dersem olur o manada bi anlam gibi geldi bana :) benmi yanlış okudum yakınınsa olmaz yazmışsın
|
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
||
tartışmaya gerek yok benden alabilirsiniz :)
Not: BİM çalışanıyım ;) |
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
tartışma yok çapkın relax :)
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Reklam ayrı tavsiye ayrı, şöyle örnek vereyim, geçenlerde hakanuncugil diye biri foruma üye olmuş, www.lpgyedekparca.com diye bir sitenin reklamını yapıyor, elemanı biraz araştırdım önüne gelen her foruma üye olmuş ve reklam yapıyor, buna müsaade etmedim üyeyi sildim, ama 300 Liraya lpg beyni alacak bir arkadaşıda o siteye yönlerdim. Onun yaptığı reklam benim yaptığım tavsiye, çünkü o kazanç sağlamak için konu açıyor ben arkadaş uygun fiyata alsın diye, sen şimdi onu xx yerden alabilirsin dediğin zaman ben sana reklam yapıyosun diyemem. O kadar katı kurallarımız yok arkadaşlar.
![]() Bahsettiğim konu |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
hmm doğrudur ben bir kullanıcı gözüyle yorumlarım sonuç olarak arkadaşımda olsa uygunsa fiyat ben paylaşırım :) tabi piyasa değeri yüksek olan bir işi burda reklam yapmam.. siz öyle yazınca arkadaşımda olsa paylaşılmaz gibi düşündüm :) o zamansa keyifli forumlar
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
Oto şampuan getir gelirken fazla konuşma :D euheueh :D
|
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
||
tamam abi :) yanında lastik parlatıcı hediye :P
|
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
daha sana boya koruma yapçaz parltıcı yerine meguiars getir :D
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
Mesela bimde bu cihaza vericene o parayı :) nerde ucuza kalite ordayız :P
http://www.koctas.com.tr/basincli-yikama-makineleri/blackdecker-pw1400k-basincli-yikayici/1064-2199/ |
|||
![]() |
|||
||
A101 de önümüzde ki hafta 119 liraya satacak ama kalitesini bilmiyorum tabi.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
hmm iyi fiyat ben black and decker kullanym 3 yıldır sorun yok tavsiye debilirm
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |