Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hsnsnl
3. Vites
Durum: Aktif Değil
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 19:40 |
ahmed206 Yazdı:
Bu tip olaylarla karşılaşmamak için şöyle yapsak:Şehir dışına gitmeden forumda paylaşalım şu araç için şuraya gitmeyi planlıyorum gidip bakabilecek birileri varsa masrafını karşılamaya hazırım (en fazla 20 - 30 lira tutar sonuçta) yazıp bir süre beklemek. En azından tarafsız bir gözle arabayı görmüş oluruz diyorum. Giden vatandaş fotoğraf da çeker başlığa eklerse eksiği gediği ortaya çıkar.
|
herzaman desteklerım bole bıseyı güzel olur ama uygun arkadas lazım rahatsız etcez vs derken kalır bole bısı..
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
 |
hsnsnl
3. Vites
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 19:42 |
fætih Yazdı:
aynısı banada oldu. geçen kurban bayramından 1 hafta önce babamın 2005 vectra vardı satılıktı adam durdu durdu bayram önce geldi aldı. bende hemen araba aramaya başladım. opelin motorunu o sunu busunu servise göstermeden anlarım o derece biliyorum ailede 3 taneben sattım bizim haricimizde 3 tane daha var opel çünkü. sakaryada 2007 c2 kasa buldum fiyatı 2 bin tl azdı piyasaya göre neyse adamla konuştuk ettik ne desem ben yeni yaptırdım diyor falan. bindim otobüse gittim sabaha araba bir geldi 3 parça boya var demişti ben kafadan 5 parça gözle boya saydım. neyse dedik değişen yoksa boyaya takmam pek. debriyaj hidrolikli anlayamazsınız bittiğinide bilya resmen ötüyordu. triger değişti dedi fatura dedim almadım dedi. yağ yakma sorunu olmayan arabadır twinport vectralar araba resmen yağ yakıyor gözle görülür iki sıkıştırdım hararet 110 oldu . sattığım 90 geçmezdi :D külbütör kapağı arızalı. adam bunlar ufak şeyler dedi. adama bir bağırdım sakaryada cami var büyük merkezde onun önünde cemaat bana baktı :D bayramdan sonra antalyaya gittim insan evladına denk geldik sakaryadakiyle aynı fiyattaydı oda. abi dediklerimin dışında birşey çıksın yol paran bende dedi. araba dedikleri gibi çıktı adam yaptırdığı herşeyi fatura almış koymuş. pazarlıkta bile zorlamadık. zaten iyi fiyat diye. şimdi safranboluda 10 tane adam peşinde arabanın aldığımdan 5 lira fazlasına hemde.esnaaftan araba almak zor...
|
gecmıs olsun sanada bole adamlarla karşılaşmak delırtıyor benı.. dedıgın gıbı esnaftan araba almak zorr öle böle degıl hemde..
|
|
 |
hsnsnl
3. Vites
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 19:44 |
kuscu38 Yazdı:
onunla geçmiş olsun hocam. tüm dediklerinize katılıyorum arkadaşlar, bende araç kredi çektim, biraz babadan yardım, birazda kartalı satıp üstüne eklerim diyerekten, uzun zamandır internetten araç ilanlarına bakıyorum başka illerde güzel araçlar buluyorum uygun fyata gitmek önemli değil gidipde orda, sizin karşılaştığınız gibi bi manzara ve mahlugatlarla karşılaşmaktan tırstığım için vaz geçiyorum.... Zor abi alım satım işi... |
vaz gec hocam dırek eger kı yakınsa gıdılır fakat uzağa gıtme:)
|
|
 |
Genc12
1. Vites
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 23:03 |
hocam geçmiş olsun cok uzucu hayel kırıcı bir durum :(
|
 |
hsnsnl
3. Vites
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 Saat 11:56 |
Genc12 Yazdı:
hocam geçmiş olsun cok uzucu hayel kırıcı bir durum :( |
Adamla konustuklarımıza gore aracın duzgun durusu vs tam işimize gelicekti ama nerde adamın anlattıkları nerde fotodaki araç.. gördükten sonra hayal mayal kalmadı:)
|
|
 |
samet206
4. Vites
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 Saat 00:23 |
Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun yaptığı masraftan dolayı ve sınırlerının yıpranmasından dolayı bence gayette haklısınız yanı böyle ınsanlara ben bışey demek ıstemıyorum bu alım satım ışlerının esnafla komısyoncuyla alakası yokta uyanık üçkağıtçı dürüst ve temiz ınsanla alakası var .
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
 |
hsnsnl
3. Vites
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 Saat 12:14 |
samet206 Yazdı:
Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun yaptığı masraftan dolayı ve sınırlerının yıpranmasından dolayı bence gayette haklısınız yanı böyle ınsanlara ben bışey demek ıstemıyorum bu alım satım ışlerının esnafla komısyoncuyla alakası yokta uyanık üçkağıtçı dürüst ve temiz ınsanla alakası var .
|
saollasın hocam, paramızla rezil olmak derler yaa böle bısı.. bısıler desende adamlar yüzsüz..
|
|
 |