![]() |
|
Hararet Göstergesi Sizce Normalmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım 2003 öncesi hararet normalde 85-90 civarı çalışıyor 2003 sonrası ise 90-95 civarı
|
|
![]() |
|
Srkn.sngn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2019 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Srkn.sngn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar slm, hararetim 90 da stop ediyorum , 10 dakika sonra arabayi calistiriyorum hararet 100' ü gecmis. Araba durdugu yerde hararet yukseliyor. Normalde bazi arabalar fan calisirken stop etsen, fan calismaya devam ediyor. Bu arabada kontaği kapatinca fan çat duruyor. Sanirim fan kontağa ve arabanin calismasina bağli. Ancak 90 da stop edince hararet 100 u kendiliginden gecerse ki hep oluyor, sorun olurmu?
|
|
![]() |
|
aydinbslm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2019 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aydinbslm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce başıma gelmişti böyle usta yedek su deposu ile radyatör arasındaki hortumun tıkalı dedi hava vs açtı hortumu herzaman dua ediyorum ustaya beni başka ustaların elinden kurtardı conta diyenlerde oldu.benim şuan araba 90 ı geçmiyor eskiden 110 du
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynısı benim 206’da olurdu. 90 iken kontak kapatıyorum, 10 dk sonra çalıştırıyorum 100’ü geçmiş. Bence çok sorun değil. Sonra arabayı sattığım için kimseye soramadım. Yine de bir Pejo ustasına sormak lazım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |