Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 BİLİNMEYENLERİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 BİLİNMEYENLERİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hakan574 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakan574 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 16:15
arkadaşlar bu konunun amacı sadece sorunları paylaşmak değil 307 ile ilgili olabilecek herşey.mesela ben aracıma şunu yaptım performansı arttı diyenler var paylaşsın yada şu parça arabayı çok güzel gösteriyor diyenler varsa paylaşsın yada motor katkısı şunu alın gibi yani sadece sorunları paylaşmayalım araçlarımızı daha iyi hale getirmek için sorunlarınızla birlikte çözümleride paylaşalımki herkes bilsin. ilginiz için teşekkür ederim
TEŞEKKÜRLER
Yukarı Dön
muro_60 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muro_60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 16:37
Orjinalini yazan: mehmethannn mehmethannn Yazdı:

Orjinalini yazan: muro_60 muro_60 Yazdı:

bence 307 hıc te sorun yaratacak bır arac degıl benım ıkıncı 307 im bunuda satarsam yıne 307 sunroof lusunu alacam arıza sebepleri tamamıyle kullanıcıya baglıyorum adam yagın nerden konulacagını dahı bılmıyor birde milletin agzı alışmış 307 alma cok sorun cıkarıyo dıyolar. peki hic kullanmayı bırak icine bindinmi diyorum yok. ama öyle dediler diyo:) kulaktan duyma şeylere inanmamak lazım .birde ustayı iyi seçmek lazım.birde arızalı bir 307 var mavı renkte arkasına yazmış ayda şukadar arıza yapmiş diye o resmede uyuz oluyorum nasıl kalkar o resım acaba :)arabamı kötülüyor arkadaş.formu okuyup 307 alacak olanlarda varsa alsınlar aslanlar gibi binsinler saygılar....

sana yerden göğe kadar katılıyorum dostum.
ben de 2 ay önce aldım 307 yi.
inan çevremdeki herkes alma dedi. alma diyenlerin hiçbiri peuegot kullanıcısı değil.
sadece bi arkadaşda 206 vardı ona sordum.
lafa bakma abi dedi. senin dediğin gibi onlar peuegot kullanmayanlar dedi.
 bende kimsenin lafına bakmadan aldım ve çok memnunum. tek sorunum cd changer ın çalışmaması.
onuda kaset adaptörü alarak çözdüm 10 tl ye  Smile 
telefonumdaki müzikleri bile dinliyorum.
Tongue 5li chengeri fabrika süs için takmiş calışanını görmedim:)
peugeot 307 xt premium
Yukarı Dön
muro_60 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muro_60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 16:41
benim yakın zaman da yapmak istedıgim 106 gti eksantrigi takmak yaklasık 8 10 hp artırıyormuş derecesi farklı oldugu icin cıkma alıp deniyecem nasıpse

peugeot 307 xt premium
Yukarı Dön
mehmethannn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mehmethannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 17:43

Orjinalini yazan: mehmethannn mehmethannn Yazdı:

bence 307 hıc te sorun yaratacak bır arac degıl benım ıkıncı 307 im bunuda satarsam yıne 307 sunroof lusunu alacam arıza sebepleri tamamıyle kullanıcıya baglıyorum adam yagın nerden konulacagını dahı bılmıyor birde milletin agzı alışmış 307 alma cok sorun cıkarıyo dıyolar. peki hic kullanmayı bırak icine bindinmi diyorum yok. ama öyle dediler diyo:) kulaktan duyma şeylere inanmamak lazım .birde ustayı iyi seçmek lazım.birde arızalı bir 307 var mavı renkte arkasına yazmış ayda şukadar arıza yapmiş diye o resmede uyuz oluyorum nasıl kalkar o resım acaba :)arabamı kötülüyor arkadaş.formu okuyup 307 alacak olanlarda varsa alsınlar aslanlar gibi binsinler saygılar....

sana yerden göğe kadar katılıyorum dostum.
ben de 2 ay önce aldım 307 yi.
inan çevremdeki herkes alma dedi. alma diyenlerin hiçbiri peuegot kullanıcısı değil.
sadece bi arkadaşda 206 vardı ona sordum.
lafa bakma abi dedi. senin dediğin gibi onlar peuegot kullanmayanlar dedi.
 bende kimsenin lafına bakmadan aldım ve çok memnunum. tek sorunum cd changer ın çalışmaması.
onuda kaset adaptörü alarak çözdüm 10 tl ye  Smile 
telefonumdaki müzikleri bile dinliyorum.
Tongue 5li chengeri fabrika süs için takmiş calışanını görmedim:)

Big smile  al bi kaset adaptörü on liraya, içindeki çarkları da sök.
cillop gibi valla. hiç cızırtı yok. telden dinliyom müzikleri  Big smile

sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
Yukarı Dön
hakan574 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakan574 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 19:13

benim yakın zaman da yapmak istedıgim 106 gti eksantrigi takmak yaklasık 8 10 hp artırıyormuş derecesi farklı oldugu icin cıkma alıp deniyecem nasıpse

hocam taktırınca düşüncelerini yazarsan sevinirim bende böyle birşey duydum inşallah uyum sağlar bende taktıracam
TEŞEKKÜRLER
Yukarı Dön
muro_60 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muro_60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 19:59
Orjinalini yazan: hakan574 hakan574 Yazdı:

[QUOTE=muro_60]benim yakın zaman da yapmak istedıgim 106 gti eksantrigi takmak yaklasık 8 10 hp artırıyormuş derecesi farklı oldugu icin cıkma alıp deniyecem nasıpse

hocam taktırınca düşüncelerini yazarsan sevinirim bende böyle birşey duydum inşallah uyum sağlar bende taktıracam
[/Q
UOTE]yıpranmamış eksantrık bulursam hemen takacam araştırıyorum 
peugeot 307 xt premium
Yukarı Dön
kartalizma Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kartalizma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2015 Saat 23:48
arkadaşlar konuyu tekrar horlatalım 307 xt sahibiyim arıcımdan oldukça memnunum arkadan gelen bir ses çok rahatsız ediyordu ögrendiğim kadarıyla kronik dediler özellikle çukurlarda tümseklerde daha fazla hissettiriyordu ama çözümünü buldum sizlerle paylaşmak istedim
arka amartisörü yağmur çakur vb şeylerden korumak için konulan plastik bir parça var bir bakın muhtemelen aşağıda duruyordur yani olmaması gereken yerde o parçayı silikonlayıp yukarı kaldırın ve iki üç saat aracınızı kullanmayın daha sonra binin artık o sesten eser kalmayacaktır.

fırtına nekadar şiddetli olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmez.....
Yukarı Dön
Psh Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Psh Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2015 Saat 00:07
2005 modelini sıfır aldım. Dışı eski kasa ama tüm elektronik aksamı yeni kasa olan look modeli var bende. Neler geldi geçti elimden ama 307 değişmedi bir türlü. Satamıyorum çünkü ilk olarak hanım karşı çıkıyor. Aracın ferahlığı açıkçası çoğu suv araçta yok. Benzeten arkadaş iyi benzetmiş huysuz bir bayan lakin o kadar çekici ki vazgeçemiyorsun.
Yukarı Dön
ismailkaya Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismailkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2015 Saat 01:33
bu paralara alacağım en iyi araç kazasız 307 5 senedir biniyorum şimdiye kadarki arızalarını yazıyorum
1-ön takım arızaları yılda 1.......tamircim.........................................30t₺
2-alternatör............................servis.............................................750₺
3-klima düğmesi 2. kademe...... kendim yaptım.................................0₺
4-cam düğmesi işlevi................kendim yaptım.................................0₺
5-ön ve arka ampüller .............kendim değiştiriyorum.......................2-10₺
6-kapı tutma kolu teli...............kendim taktim...................................0₺
7-direksiyon kutusu..................bursanın en eski direksiyoncu ustası.....300₺
8-genel bakım yağı -triger seti-fren disk ve balataları -hava fitreleri

KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
Yukarı Dön
betaser Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı betaser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2016 Saat 18:21
Merhaba,bende arabayı (307 XR 1.6 OTM) 2005 Temmuzda aldım,halen faal olarak hergün kullanmaktayım. 3 defa Akü değişti,Bakımları ve extra aksesuarları dışında bana fazla masraf açmadığını söyleyebilirim.Kullanıcıdan kullanıcıya değişir ama bence hakikaten sağlam,konforlu,güvenli bir araç olarak görüyorum.Bu arada aracım 70.000Km de.

Yukarı Dön
trivela777 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı trivela777 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2016 Saat 23:53
bende yeni 307 aldım ilk aracım 2004 model 158 binde araç şuanlık keyfi masraf yapıyorum umarım ilerde sorun yaratmaz 
siz nasıl düşünüyosunuz çok merak ediyorum
Yukarı Dön
betaser Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı betaser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2016 Saat 00:33
Hayırlısı olsun,kazasız,belasız kullanın.Eğer sizden önceki sahibi arabayı iyi ve bakımlı kullandıysa size uzun süre masraf açmayacağını tahmin ediyorum.Birde arabanızı ehli olmayan kişilere kurcalatmayın.Zira bazı tarafları ters olan bir arabadır.Özellikle elektrik aksamını.
Yukarı Dön
trivela777 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı trivela777 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2016 Saat 02:07
evin ikinci arabasıymış ve daha çok bayan kullanmış şöyle ki arka kapılar açılırken yeni gibi sert kullanılmamış . çok tereddütle aldım aracı ama şuanlık memnunum Allah kimseye kaza bela vermesin.

aracımın rengi şeytan kırmızı olarak geçiyor acaba tavsiye ettiğiniz herhangi bi aksesuar olabilir mi
çelik jantlı şuan gümüş siyah yakışır mı acaba diye düşünüyorum
Yukarı Dön
gngr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gngr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2016 Saat 17:55
2004 otomatik 307 aldım yeni 4 ileri vites gösteriyo bu normalmi
Yukarı Dön
ARDADOGAN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ARDADOGAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2016 Saat 19:56
2007 model 307 var bende 6 ay önce aldım aynen dedğin artılar gibi tam 5000 tl masraf yaptım aklına ne geliyorsa klima radyatörü baskıbalata enjektör kaliper disk sis farlarını değiştirdim katlasörü boşalttırdım dumanı kesti ama şimdi saat oldu :) bende oldum ama :)
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
Yukarı Dön
betaser Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı betaser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2016 Saat 22:10
Evet normal,vites geçişleri hissedilmiyecek kadar yumuşak ise sorun yok demektir.Ayrıca S(spor modu) ve *(kar-buz modu) da vardır herhalde.
Yukarı Dön
gngr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gngr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2016 Saat 18:44
Evet s ve kar tipi işaret var bunlar ne işe yaşamakta 4 vites ileri olması normal yani diymi.
Yukarı Dön
hataylı Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hataylı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2016 Saat 18:54
Kısa süreli park ettiğinde genelde aracı tam yanaştırmazsın.
Eğer yolun sol tarafına park etiysen sağ parkları
yolun sağ tarafına park ettiysende sol parkları yakabiliyorsun ki arkadan gelen araçlar senin farkına varabilsin.

arkadaşlar koyu olan yazının aslı nedir bir sitede okudum, 307 bilinmeyen özelliklerinde yazıyordu. 
Yukarı Dön
talip206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı talip206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2016 Saat 23:05
Orjinalini yazan: gngr gngr Yazdı:

Evet s ve kar tipi işaret var bunlar ne işe yaşamakta 4 vites ileri olması normal yani diymi.

Evet 4 vitestir normal bir durum. Spor düğmesine basarsanız araç geç vites değiştirir. Performasli kullanım içindir. Bunu pek kullanmanızı tavsiye etmem.
Kar modu ise aracın karlı ve buzlu yolda kullanımı içindir. Aracı ikinci viteste kaldırır böylelikle araç patinaj çekmez. Devrini uygun şekilde ayarlar, böylelikle araç hem kalkışta hemde yavaşlarken avantaj sağlar.
Yukarı Dön
betaser Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı betaser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2016 Saat 11:09
Merhaba , ilave olarak vites D konumundayken vites kolunu sol tarafa çekersen, vitesleri manuel kendin değiştirebilirsin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 20 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 400 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 330 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107464 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1556 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3174 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9577 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8863 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1002 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1035 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1628 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55528 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 302 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1354 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2374 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 277 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2670 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2284 0 Şmşk
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English