![]() |
|
307 BİLİNMEYENLERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaşlar bu konunun amacı sadece sorunları paylaşmak değil 307 ile ilgili olabilecek herşey.mesela ben aracıma şunu yaptım performansı arttı diyenler var paylaşsın yada şu parça arabayı çok güzel gösteriyor diyenler varsa paylaşsın yada motor katkısı şunu alın gibi yani sadece sorunları paylaşmayalım araçlarımızı daha iyi hale getirmek için sorunlarınızla birlikte çözümleride paylaşalımki herkes bilsin. ilginiz için teşekkür ederim
|
|||
TEŞEKKÜRLER
|
|||
![]() |
|||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
||
![]() |
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
||
benim yakın zaman da yapmak istedıgim 106 gti eksantrigi takmak yaklasık 8 10 hp artırıyormuş derecesi farklı oldugu icin cıkma alıp deniyecem nasıpse
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() cillop gibi valla. hiç cızırtı yok. telden dinliyom müzikleri ![]() |
|||
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|||
![]() |
|||
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
||
hocam taktırınca düşüncelerini yazarsan sevinirim bende böyle birşey duydum inşallah uyum sağlar bende taktıracam
|
|||
TEŞEKKÜRLER
|
|||
![]() |
|||
||
hocam taktırınca düşüncelerini yazarsan sevinirim bende böyle birşey duydum inşallah uyum sağlar bende taktıracam [/QUOTE]yıpranmamış eksantrık bulursam hemen takacam araştırıyorum
|
|||
peugeot 307 xt premium
|
|||
![]() |
|||
kartalizma ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kartalizma
||
arkadaşlar konuyu tekrar horlatalım 307 xt sahibiyim arıcımdan oldukça memnunum arkadan gelen bir ses çok rahatsız ediyordu ögrendiğim kadarıyla kronik dediler özellikle çukurlarda tümseklerde daha fazla hissettiriyordu ama çözümünü buldum sizlerle paylaşmak istedim
arka amartisörü yağmur çakur vb şeylerden korumak için konulan plastik bir parça var bir bakın muhtemelen aşağıda duruyordur yani olmaması gereken yerde o parçayı silikonlayıp yukarı kaldırın ve iki üç saat aracınızı kullanmayın daha sonra binin artık o sesten eser kalmayacaktır. |
|||
fırtına nekadar şiddetli olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmez.....
|
|||
![]() |
|||
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
||
2005 modelini sıfır aldım. Dışı eski kasa ama tüm elektronik aksamı yeni kasa olan look modeli var bende. Neler geldi geçti elimden ama 307 değişmedi bir türlü. Satamıyorum çünkü ilk olarak hanım karşı çıkıyor. Aracın ferahlığı açıkçası çoğu suv araçta yok. Benzeten arkadaş iyi benzetmiş huysuz bir bayan lakin o kadar çekici ki vazgeçemiyorsun.
|
|||
![]() |
|||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
||
bu paralara alacağım en iyi araç kazasız 307 5 senedir biniyorum şimdiye kadarki arızalarını yazıyorum
1-ön takım arızaları yılda 1.......tamircim.........................................30t₺ 2-alternatör............................servis.............................................750₺ 3-klima düğmesi 2. kademe...... kendim yaptım.................................0₺ 4-cam düğmesi işlevi................kendim yaptım.................................0₺ 5-ön ve arka ampüller .............kendim değiştiriyorum.......................2-10₺ 6-kapı tutma kolu teli...............kendim taktim...................................0₺ 7-direksiyon kutusu..................bursanın en eski direksiyoncu ustası.....300₺ 8-genel bakım yağı -triger seti-fren disk ve balataları -hava fitreleri
|
|||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|||
![]() |
|||
betaser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
||
Merhaba,bende arabayı (307 XR 1.6 OTM) 2005 Temmuzda aldım,halen faal olarak hergün kullanmaktayım. 3 defa Akü değişti,Bakımları ve extra aksesuarları dışında bana fazla masraf açmadığını söyleyebilirim.Kullanıcıdan kullanıcıya değişir ama bence hakikaten sağlam,konforlu,güvenli bir araç olarak görüyorum.Bu arada aracım 70.000Km de.
![]() |
|||
![]() |
|||
trivela777 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trivela777
||
bende yeni 307 aldım ilk aracım 2004 model 158 binde araç şuanlık keyfi masraf yapıyorum umarım ilerde sorun yaratmaz
siz nasıl düşünüyosunuz çok merak ediyorum
|
|||
![]() |
|||
betaser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
||
Hayırlısı olsun,kazasız,belasız kullanın.Eğer sizden önceki sahibi arabayı iyi ve bakımlı kullandıysa size uzun süre masraf açmayacağını tahmin ediyorum.Birde arabanızı ehli olmayan kişilere kurcalatmayın.Zira bazı tarafları ters olan bir arabadır.Özellikle elektrik aksamını.
|
|||
![]() |
|||
trivela777 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trivela777
||
evin ikinci arabasıymış ve daha çok bayan kullanmış şöyle ki arka kapılar açılırken yeni gibi sert kullanılmamış . çok tereddütle aldım aracı ama şuanlık memnunum Allah kimseye kaza bela vermesin.
aracımın rengi şeytan kırmızı olarak geçiyor acaba tavsiye ettiğiniz herhangi bi aksesuar olabilir mi çelik jantlı şuan gümüş siyah yakışır mı acaba diye düşünüyorum
|
|||
![]() |
|||
gngr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Yok Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
||
2004 otomatik 307 aldım yeni 4 ileri vites gösteriyo bu normalmi
|
|||
![]() |
|||
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
||
2007 model 307 var bende 6 ay önce aldım aynen dedğin artılar gibi tam 5000 tl masraf yaptım aklına ne geliyorsa klima radyatörü baskıbalata enjektör kaliper disk sis farlarını değiştirdim katlasörü boşalttırdım dumanı kesti ama şimdi saat oldu :) bende oldum ama :)
|
|||
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|||
![]() |
|||
||
Evet normal,vites geçişleri hissedilmiyecek kadar yumuşak ise sorun yok demektir.Ayrıca S(spor modu) ve *(kar-buz modu) da vardır herhalde.
|
|||
![]() |
|||
gngr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Yok Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
||
Evet s ve kar tipi işaret var bunlar ne işe yaşamakta 4 vites ileri olması normal yani diymi.
|
|||
![]() |
|||
hataylı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
||
Kısa süreli park ettiğinde genelde aracı tam yanaştırmazsın.
Eğer yolun sol tarafına park etiysen sağ parkları yolun sağ tarafına park ettiysende sol parkları yakabiliyorsun ki arkadan gelen araçlar senin farkına varabilsin. arkadaşlar koyu olan yazının aslı nedir bir sitede okudum, 307 bilinmeyen özelliklerinde yazıyordu.
|
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
||
Evet 4 vitestir normal bir durum. Spor düğmesine basarsanız araç geç vites değiştirir. Performasli kullanım içindir. Bunu pek kullanmanızı tavsiye etmem. Kar modu ise aracın karlı ve buzlu yolda kullanımı içindir. Aracı ikinci viteste kaldırır böylelikle araç patinaj çekmez. Devrini uygun şekilde ayarlar, böylelikle araç hem kalkışta hemde yavaşlarken avantaj sağlar. |
|||
![]() |
|||
||
Merhaba , ilave olarak vites D konumundayken vites kolunu sol tarafa çekersen, vitesleri manuel kendin değiştirebilirsin.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |