|
Tampon ve Kapı Çıtaları Boyama(İşlem Tamam) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olmauo dostum gayet güzel oluo benim kople kırmızı resim koyabilirm istersen :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Evet resim koyabilirsen güzel olur karar vermemi kolaylaştırır :)
|
|
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
O jantlar olduktan sonra ne olsa yakışır Tamamdır abi kararımı verdim aynalar ve kapı kolllarınıda bu haftasonu hallederim bakalım nasıl olacak.
|
|
serkomser
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Bir an önce kapı kollarını hallet, şahinci işi olmasın.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
aokaymaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kapı kolları sürekli kullanıldığı için boyanın dökülme olasılığı yüksek diye düşünüyorum. Ama aynaları boyayabilirsin. Karar senin.Ayrıca tampon çıtaları çok güzel olmuş.
Düzenleyen aokaymaz - 22 Mayıs 2014 Saat 18:10 |
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam sen aynaları boya , kapıları krom yap en iyisi öyle olacaktır ...
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Teşekkürler :) Kapı kollarını boyamadan olmaz artık herkesin ortak kararı bu dökülürse de tekrar yaparız kökü bizde artık :)
|
|
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Kapıları bende krom düşünüyordum fakat bu o kaplamalar kapı kollarını tamamen kaplamıyor sadece ön kısmını kaplıyor iç taraf yine siyah kalıyor ve pek hoş görünmüyor gibi geldi bana
|
|
|
|
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haklısın ancak ozaman önce boya sonra krom yap , krom güzel bir görüntü veriyor BENCE :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
cansytnn
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tolga bey bu kapı çıtaları ve tampon parçalarını nasıl söktünüz onu da anlatabilir misiniz acaba mümkünse ?
|
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Kapı çıtaları çok kolay kapıyı açınca çıtanın ucundan tutun sonra kendinize doğru çekin mandallar boşa çıkıyor zaten hemen. tamponu ise epey bi güc harcamanız gerekiyor mandalları kalın ama yinede kırmamaya dikkat edin.. genelde parçanın köşesinden zayıf bi noktasından bıçak yardımıyla girin sonra asılarak tık tık mandalları tek tek çıkartabilirsiniz. Herhangi bir vida yada ekstra bağlayıcı bişey yok sadece mandallar var içinde o kadar.
|
|
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel olmuş kapı kolları ve aynalarada yapmalısın
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
Psh
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Look serisinde kapı kolları ve aynalarda boyalı. Yapmışsın tamamla bence de. Ama arkadaşın dediği gibi kapı kollarını kromaj kaplama ile halledebilirsin.
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elinize sağlık çok güzel olmuş işlemler kapı kolları ıçın bende krom tavsiye edebilirim çok güzel duruyor 307 De özellikle beyaz 307 lerde ama bu renkte nasıl durur bılmıyorum yanıltmak ıstemem o yuzden.Ayrıca zahmet olmazsa ışlem sırası nasıl bahsedermısınız bıraz malıyetı hoşuma gitti bende 206 mın kapı kollarını boyamayı dusunuyorum bu yöntemle.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
tolga.onal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|
Kapı kolları nasıl sökülür onu bilmiyorum ben hala yapamadım fırsat bulupta kapıları :) Ama boya işlemi önce sıfır numara zımparayla sulu bir şekilde pürüz kalmayana kadar zımpara yapıp sonra üzerine 2 kat plastik astarı sürüp kuruduktan sonra boyayı 25-30 cm uzaklıktan sıkarak yapmak gerekiyor 1. boya kuruduktan sonra bir kat daha atıp kurumaya bırakıp, sonra aynı boya yaparmış gibi 2 katta vernik atarsanız işlem tamamdır. Önerebileceğim tek şey vernik boyadan geç kuruyor ve kuruduğu belli olmuyor her ne olursa olsun elinizi sürmeyin anında iz bırakıyor yoksa :)
|
|
|
|
serkomser
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Kapı kollarını sökmeye gerek yok, çünkü çekince zaten kapıdan ayrılıyorlar, altına komple bant ve kapı ile camı gazete ile kaplamak çözüm olabilir , diğer türlü iç döşemeler isöküp takmak baya uzun iş.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |