![]() |
|
ilk göz ağrım satıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aziz Senin yanına pazar gelecektim resimlerini çektirip nete koyacaktım satmak için ama cuma gece 2 de kuzene sattım :)
Düzenleyen ersin025 - 14 Mart 2014 Saat 21:27 |
|||
![]() |
|||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
||
ahh leonum özledim bende tavsiye ederim 2007 1.6 stylance vardı güzel araba
|
|||
![]() |
|||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
Burak köpek balığı benimde çok çekiyor ama nasıldır bilmiyorum biraz kullanıcılarından bilgi almak lazım ayrıca bu gün izmit galericiler sitesinde bi tane bile yoktu |
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||
2006 modelini 2008 yılında kiraya verirdik.İç tasarım basit,basit derken biraz düğme falan koysalarmış iyiymiş :) konforu güzel,yol tutuş gayet başarılı,gaz pedalına biraz yüklendinmi çıkan ses harika klasik japon.Yakıtı benzinde üzer ama lpg ile bence tadından yenmez.
|
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
||
benim istediğim 2009 sonrası olanlar 1.5 motorlar için formlarda çok ekonomik diyorlar.
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
ibrahimlerde var diye biliyorum abi o çok memnundu bi onunla görüş istersen
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
evet haklısın İBRAHİM kardeşim nerdesin ses verrrrr :)))
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
abi hayırlısı olsun inşallah güzel bişi bulursun dertsiz tasasız :)
![]() |
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Hayırlı olsun. her gün görüyorum sarıkızı :) bizim ofisin ordaki eczanelerin oralarda :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Araba kuzende artık aziz Sık sık görürsün
|
|||
![]() |
|||
||
Sağol kardeşim inşallah temiz hesaplı bişey buluruzda alırız ama benim sarı kız bi çok arabadan iyiymiş |
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
her şeyin değeri elmizden gidince daha net anlaşılıyor :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
||
Haklısın vallaha |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |