![]() |
|
bugün aracın için ne yaptın:)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 8> |
Yazar | |||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla karsıdan baktım sadece yapcak bişey bulamıyom
![]() |
|||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
mazot aldım :D
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
Yıkatsammı diye şöyle bi aklımdan geçirdim :)
|
|||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
Görelim resmleri :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Onur beyaza krom yapma be kardeşim ben kromları kapayacağım diye imanım gevriyo :D
Ben de dün yıkadım gece yağmur tiselemiş bugün yine yıkadım :D ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Ali sana diyecek hiç birşey bulamıyorum :) sadece arabana Maşaallah diyorum.
Düzenleyen Alicilik - 13 Mart 2014 Saat 20:19 |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Teşekkür ederim Serkan abi,
Annemle bozuşcaz her gün bir kirli bezle geliyorum çok kızıyor. |
|||
![]() |
|||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
||
Aracın beyaz olduğu halde böyle yapıyorsan siyah olsa ne yapardın acaba??? |
|||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|||
![]() |
|||
||
Arabayı yıkama yerine çektim hortumları toparlarken yandaki adam bana bakıp duruyordu. Bend e bakınca açıklama yapmak zorunda kaldı herhalde. Kardeş ne diye yıkıyon araban ayna gibi parlıyo dedi. :D Gel yakından bak hacı abi camlar lekeli dedim. Elindeki ıslak bezi uzatıp al sil geçer dedi :D Yok dedim saol ben hallederim zaten su tutup çıktım :D Siyah olsa muhtemelen mat kaplatırdım arabayı :D ÜStünü de antistatik koruma tmmdır .:D |
|||
![]() |
|||
IBRHMCN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
||
Yıkamayı planlıyordum ama kar yağışı hesapta yoktu hafta sonuna artık :)
|
|||
1999 1.6 GTI ALP BEYAZ 106*
2002 1.6 XT ŞEYTAN KIRMIZI 206 |
|||
![]() |
|||
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
||
sitenin bahçesinde yatıyo bugün kulaklarını çektim komşulardan şikayet geldi komşuların arabalarını ezikliyomuş :D akıllı durursa ona altına renk degiştiren led lamba ile fren kalipperi alacagımı söledim ayrıca aracım ankara aracıdır ankaralıyım
![]() Düzenleyen İBRAHİM ASİL - 13 Mart 2014 Saat 23:32 |
|||
Asil :)
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Ne demek kardeşim her zaman bekleriz
|
|||
![]() |
|||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
||
ben de aracım için fotoğraflarını aziz hocama yolladım:)
|
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
![]() |
|||
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
||
Bu Gün Bogaz Kelebegini Temizledim Yarında Hafifden Bi Abart uygulaması görücek kısmetse
![]() |
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
ben de bu konu açıldığı gün aracımla istanbul içi 179 km yaptım = )
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
||
önce yıkadım sonra follow me modülü taktırdım
|
|||
![]() |
|||
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
||
Seritleri ckardm
|
|||
![]() |
|||
||
Bugün gezerken salih abinin whatsapp ta yazdklaını okuyup kıskandm ve ilk gördüğüm otoyıkamaya girdim:)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Arabaya temiz temiz binmek bi başka oluyor:) |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Hem de nasil abi :) |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |