![]() |
|
trafik sigortası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Verdiğim örnekte ki 24 yaşında ki genç geldi.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
Selaaaamm evet ben geldim burdayıııım
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
![]() |
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Ramazan sen telefonla bi ara kardeşim şansını dene online sistemi olmayan firmalar olabiliyor.
|
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
sabah arıycam volkan da sigortacısının telini verdi onuda arıycam
niye kızıyon ki serkan ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Estağfurullah kardeşim kızmak ne haddime
![]() Edit: Cepten yazdım çok yazım hatası var. ![]() Düzenleyen Serkan - 10 Mart 2014 Saat 19:35 |
|||
![]() |
|||
||
serkan hocam aradım dediğin yeri axa en düşük 309 tl o kadar giderli de konuştum 280 e yaptırmış arkadaş felan die salladım yemediler : ) volkan ın dediği yerde axa 309 tl benim sigortacı halletsin bu sene de teşekkürler tekrardan
|
|||
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
golf e 679 TL ye yaptırdım 106 ya 530 seat 583 tl yapılmıştı golf için 2500 tl kasko istediler yaramı deştiniz ama ağlamayacağımmm
![]() |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
sigortacıya sordum kaskolar nasıl diye sormaz olaydım aracınız peugeot 307 dimi dedi ve bıyık altından gülümseyip ellerini uvuşturduğunu hissettim 206 307 en yüksek kasko tutanlarmış ve bunlara 308 lerde dahil edilmiş bu 3 model otoban faresi ve en çok risk taşıyan araçlar olduğunu söylemiştiki tamam daha fazlasına gerek yok dedim konuyu değiştirdim hemen 2 sene önce benim 206 ya full kaskoyu axa 2640 tl çıkartmıştı yanlış hatırlamıyorsam : ))
|
|||
|||
![]() |
|||
||
2014'e girerken bişeyler değişmiş demek ki :) bakalım bana ne yapacaklar bu sene, Çorum falan uğraşırız yine gerekirse :) |
|||
![]() |
|||
||
senin plaka 34 değilya ordan avantajın olabilir birde ist dışından yada adanadan ist dan baya hesaplı sigorta yaptırabilirsin bence
|
|||
|||
![]() |
|||
||
34 plaka arabayıda yaptırdık yukarıda da yazdığım gibi ama onun hasarsızlık indirimi vardı, gerçi konu fiyat değil, iki poliçede de sigortam net aldığımız tekliflerin altına düşmüştü demek ki tok satıcı moduna girdiler, fiyatları her ne kadar şirletler belirlesede acentelerin iskontoları oluyor ama hepsi tek fiyat vermiş.
|
|||
![]() |
|||
||
bana verilen hasarsızlık indirmi % 10 ama bizim araçlar mimli malesef sigortamnet inde söylediği bu bu 309 tl hem indirimli hem aynı şirketten yenilemelerim olduğu için
yeni araç alımı olsaydı konu axa da trafik sigortası 500 tl felan olacak ve bu rakamda diğerleri içinde en düşük olan yeni araç alacakların aklında olsun tabi alınacak aracın geçmişi kötüyse bu 500 tl 800-1200 tl aralığında trafik sigortası yapılıyor |
|||
|||
![]() |
|||
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
||
ben dün yaptırdım 250 tl ye axadan geçensene 340 yaptırmıştım :)
|
|||
![]() |
|||
||
din kardeşiyiz adeeemm : )
|
|||
|||
![]() |
|||
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
||
evvvet ramazan abi :)
Düzenleyen kAramsAR - 11 Mart 2014 Saat 18:57 |
|||
![]() |
|||
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
||
Arkadaşlar herkese merhaba isteyen olursa sigortada ve kaskoda yardimci olmaya çalışırım hem muhasebe hem sigorta çok amaçlı çalışıyorum:))
|
|||
![]() |
|||
||
full kaskoyu kaça yaptırabilirsin mesela = )
|
|||
|||
![]() |
|||
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
||
Yarın bilgi vereyim sabahtan:)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |