![]() |
|
fk1000p ve glass guard yağmur sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet techturkey ve oradayım birde burası başkada biryerde yokum. araçtemizliğine hayranım izleyip öğreniyorum araştırıyorum
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
Ali Aydoğdu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Aydoğdu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada yeni aracın hayırlı olsun.Güzel araç Allah nazardan saklasın.
|
|
2008 Model 1.6 HDI 90HP İnci Siyah
|
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
teşekkür ederim amin cümlemizinkini korusun
|
|
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
benim bi sorum olacak glass guard için soruyorum cam suyu bu ürünün kimyasal yapısını bozabilir mi?
|
|
![]() |
|
Ali Aydoğdu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Aydoğdu
Sadece Glass guard için değil bu tür ürünlerin uygulanan yüzeye tutunabilmesi için yüzeyin son derece temiz olması en önemli etkenlerden biridir.O yüzden cam suyu bu ürünün performansını düşürür.
|
|
2008 Model 1.6 HDI 90HP İnci Siyah
|
|
![]() |
|
şöyle cevap vereyim. kardan sonra tuzlanan yollar ve cam suyundaki antifiriz ürünün sadece ömrünü kısaltıyor. bundan mütevellit yan camlar 1 sene dayanıyor arka cam 8 ay civarı ön cam 5-6 ay civarı rahat dayanıyor. dün petrole girdim tazikli suyu tuttukça ürün suyu itiyordu boncuk boncuktu resmen :D işte fk nın 4.gün performansı Düzenleyen Mdeniz - 13 Şubat 2014 Saat 09:33 |
|
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Bende sipariş vermiştim bugun elime gecti aksama kısmetse uygulayacagım merak içindeyim :)
|
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Önce arabayı iyice yıkayın bence.. Araba yıkama için de sonax 1lt sonax şampuanı öneririm. Ama turuncu olanını alın, diğeri cilalı yani katkıkı..koçtaşlarda var.. |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu arada migrostan da makarna sünger alın, fiyatı uygun.. Kesinlikle fırça sürmeyin;)
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Hayırlı olsun çok memnun kalacağınızdan eminim. glass guardı uygularken camlar temiz olacak mutlaka yoksa pütür pütür kalır.daha sonrasında cama püskürtmeyeceksiniz ürünü ped'in üzerine yada bir microfiber bezin üzerine sıkarak yedireceksiniz cama.yedirirken de sürekli ovalayın ve 30 sn sonra felan tertemiz bir bezle iyicene silin bu kadar. fk yı uygularken ise ped'i malzemeye sürüp aracın kaportasına ince sürün ne kadar ince sürerseniz o kadar rahat silersiniz. kalın sürerseniz fayda sağlamaz silerken zorluk çıkartır. hemen ardından testinizi yapın :) bekliyorum ve mümkünse o marketlerde satılanları kaportanıza kullanmayın zarar vereceği kanısındayım bunun için pedler var daha yumuşak ve bu iş için üretilmiş 5-10 tl birşey para değil yani.
Düzenleyen Mdeniz - 13 Şubat 2014 Saat 14:11 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |