![]() |
|
Pioneer Tesisat Önerisi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses kalitesi olarak degil de multimedia farkı var.. Motorize ekran falan oluyor.. Yukarıda bahsettigin gibi acele etme doğru yoldasin. Ben kendi sistemimi 1seneden uzun sürede topladım. Bütçe kısmı cok yoruyor adamı bilirim;) acele etme geç olsun ama guzel olsun;)
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
hocam bugun bit pazarına gittim eskidji yenibosnadaki eski pioneer sistemlere baktım yalnız 200 den aşagı fiyat yok. şimdi düşündüm o fiyata sıfır alıyorsun. ve 2.el ne alemde 15 senelik kolon arıza yapsa ugras dur ve yüksek fiyatlar verecekler astarı yüzünden pahalıya çıkacak. yeni sistemleri arastırdım senin dedigin teypleri sordum. 1 tane tesisatcı Pioneer Deh x4650 bt yi önerdi yeni çıkmış 3 rca çıkısı var bluettoth özelligide var 370 tl dedi internette 310 a var. senin modelleri sordum 7550 ile 8550 yi aralarında sadece fark bt olmasıymış. ses kalitesi olarak 4650 ile aynı dedi çogu teyplerinin ses kalitesi aynı sadece multimedia oynuyor dedi. sence x4650 iyimidir ? ve arabaya baktı amfi için güzel dedi 3 4 dükkan dolaştım hepsi aynı şeyi dedi.önerdkleri tesisat
pioneer deh 4650 pioneer 1 takım 6975 V2 Kaliteli Kablo 70 tl tutar dedi Mid takımları için bir şey demedi teyp kablo degiştiginde ses düzelmesse degiştirirsin dedi. pioneer 4650 300 - 350 arası pioneer 6975 v2 şuanda bulunmuyor çok tutulmuş buldum ama 350 tl sıfırı 2.elide 250 tl tamir görmemiş
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
internette pek bir şey bulamadım. pek gözüm tutmadı o yüzden. hatta bir yerde 2rca çıkış var şeklinde yazıyordu ama bilmediğim bir teyp..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |