![]() |
|
türkiyedeki gereksiz kanunlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sislerde xenon olmadığı sürece gözleri almıyor.
Ben de far+sis görüntüsünü sevdiğim için yakıyorum. Hiç sorun da yaşamadım şimdilik bakalım..
![]() |
||||
![]() |
||||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|||
Bugün parklar sisler açık gezdim gere gere :) bildiğin sisi çağırdık
|
||||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||||
![]() |
||||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Tam da mesajınızın üstündeki mesajı atan siyah 307 sahibi arkadaşın/abinin ışıkları gece göz almıyor mu? Ben çoğu zaman gece yollarda bu sis farlı araçlar yüzünden aynayı çevirip gidiyorum.
Tercih sizin açarsınız açmazsınız beni bağlamaz. Sohbette fikrimi söyledim sadece. |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Haklısın fakat zihniyetin değişmesi için en az 20 sene ilerde olmamız lazım. Bizler 80-89 yıl doğumlular ''Y'' jenerasyonu o kafada değiliz''90 ve sonrası doğumlu ''Z'' jenerasyonu hiç değil. Gün gelecek saçmalıklar bitecek
|
||||
![]() |
||||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|||
Kısa farlar yanmadan sadece sisler nası göz alıyor anlayamadım arkadaşlar. Uzun farlar arka sis yada ayarsız kısa farlar gerçekten göz alıyor rahatsız ediyor orda hemfikiriz.
|
||||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||||
![]() |
||||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|||
ben daha hiçbir aracın ön sis farından rahatsız olmadım. arka sis farına ağır küfrederim, karşıdan gelenin uzunlarını söndüttürmek zor değil ama ayarsız kısa far veya arabasının arkasına şişko teyzeleri otutturmuş sedan arabanın kısa farı kadar göz alan birşey de görmedim... neyse o durumdada ya onu önüme alırım yada dikiz aynasını yansımaya alıp yan aynaları kapatır(elektrikli katlandığı için) yoluma bakarim :)
peki ön sis farından rahatsız olan arkadaşlar acaba bir ön yargı içinde oldukları için gözlerine batıyor olabilir mi ?
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|||
Batıyor arkadaşlar peki. Sis farıyla kısaları karıştıracak kadar da ön yargılıyım bu konuya.
Maksadım sizin zevklerinizi kıskanmak kötülemek falan değil bu tarz durumlardan duyduğum rahatsızlığı belirtmekti. Herkes kendince haklı olunca muhabbetin devamına gerek yok. Kazasız belasız.
|
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
sis degilde, merceksiz xenonlar cok goz alıyor. ben de dikiz aynamı tavana ceviriyorum. bazıları o kadar zorluyorki yan aynalar bile beni aşırı rahatsız edebiliyor.
|
||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |