![]() |
|
İSTANBUL BULUŞMASI (O AĞACIN 6) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 39> |
Yazar | |||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bencede eşli olması iyi olur.
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Yer zaman mekan tarih farketmez oradayım :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
Gel madem dükkandayım bi çay ısmarlıyım :)
|
|||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
Çok iyi olurdu. Resmi olmasada benmde eşim var beraber iştirak ederdk ama memlekette malesef :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Oradayım sayın moderatörümle :)
|
|||
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
|||
![]() |
|||
||
Kaza bela olmazsa geliyorm. istanbul içi mekan farketmez anadolu yada avrupa. isminin yazılmasını arz ederm :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
Malum havalar soğuk o yüzden kapalı ancak herşeyden kıymetli çocuklarımızında olmasından dolayı nargile vs şeylerin tüketilmeyeceği bi ortam olmalı diye düşünüyorum :) bekar arkadaşlardan özür dileyerek :) tabi geliyomusun dersen onu netleştirince bildiricem şimdilik fikrimi belirteyim :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
yeriniz nerdeydi :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Beyazıt tramway durağına çok yakn
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Benide eklermisiniz? kısmetse bende katılacağim
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
ekledim bekliyoruz ![]() |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Önemli Not: İletişimin daha sağlıklı sağlanabilmesi için katılacak arkadaşların telefon numaralarını özel mesaj ile bildirmeleri rica olunur. Yapılan değişiklikler sms yolu ile bilgilendirilecektir.
|
|||
![]() |
|||
||
Konunun başına ek not olarak eklenmeli bu uyarı. |
|||
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Bi bak istersen :)
|
|||
![]() |
|||
||
bakıldı görüldü :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Volkancığım o konuda hiç merak etme öyle rahatsız edici bir ortam değil. Dışarda ısıtıcılar felanda var, bir hal çaresi bulunur mutlaka
|
|||
![]() |
|||
||
Yeğenlerimin zarar görmeyeceği ancak nargilede içebileceğim bir ortam istiyorum :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
||
o hafta okullar açılmış oluyor. benim de büyük ihtimal özel dersim olacak ama gelmeye çalışacağım. yeni üye oldum, tanışmış olurum sizlerle de... ama kesin olmadığı için şimdilik ismimi yazmayın..
|
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
![]() |
|||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
||
Eğer eşli olarak düşünülüyorsa eşim gelebilirim.Fakat şunda karar kılınmalı.Eğer eşli ise eşi olanlar yada kız arkadaşı olanlar hanımefendilerle beraber gelsinler veyahut sadece biz erkekler buluşalım.Bunda bi karara varılması gerekiyor.Öyle bi tesadüf olurki 100 erkek 2 bayan olur cok çirkin bi görüntü olur.O yüzden bunda bir mütabakata varılması gerekiyor.
Bunun dışında eğer eşlerle gelinecekse eşimle geleceğim.
Yok sadece erkekler gelecekse BEN RCZ aracımla kesin geliyorum,onun dışında forumumuzun medarı iftiharı Aziz'i ikna edip onunla gelebilir. Bu yüzden beni de listeye ekleyebilirsiniz. |
|||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|||
![]() |
|||
||
Şuan Siz, ben, Gökhan ve Doğan eşli katılmak isteyenler, Volkanında misafirleri olmazsa oda eşiyle katılır, ilerleyen günlerde kesin bir karar veririz. Listeye ekliyorum
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 39> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |