![]() |
|
206 İle Yan Vermek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
gogo46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araban ister önden ister arkadan iter olsun.aracına alışıp nerde ne tepki vericegini biliyorsan hertürlü yan verebilirsin.tabi arkadan itiş bir araç önden çekişe göre daha iyi yan verebilir.ama önden çekiş bir aracın yan vermesi arkadan itişe göre daha zor olsada daha güvenlidir(el freni çekmeden)esasında aracın limitlerinde bu yan verme işine alışınca bir daha bırakamazsınız hastalıktır.kendimden bildigim için söylüyorum.en tehlikeli kayma önün viraj dışına kaymasıdır.pek kurtuluşu olmaz.ama arkayı kaydırmak ve toplamak şöför ve araç arasındaki ilişkidir. BENCE :)
|
||
110hp 1020kg
|
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Arkadan itiş başka. olacak güçlü bi bmw oyuncak gibi oynıcan :) s2000 demiyorum :))
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
çocukta almış oynuyor zaten ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
|
Peki siz bunu izlediniz mi :)
http://www.youtube.com/watch?v=Ep-T-IYHVck
|
||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Valla ben kendi arabama kıyamam:) Hafta sonu bi s2000 kiralayıp binmek daha mantıklı
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |