![]() |
|
RA 418 yollar dar geldi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun.. yaılamayacak hiç bişey yok. yalnız jantlar replica sanırım.. orjinal jant o hale gelmez
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Halletiniz mi aracı dizayn oto tavsiye ederim boyası çok iyi :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
hanniball ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: .. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball
çok geçmiş olsun
|
|
sağlam basıcan bu hayatta
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
geçmiş olsun..neyseki kaskon var..ya olmasaydı
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Geçmiş olsun. Perte ayırabilirler..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Öncelikle geçmiş olsun kardeş Araç perte ayrılacak durumu yok bende yakın zamanda bir kaza atlattım kasko ve sigorta sistemi şöyle çalışıyor arabanın orjinalinde ne varsa onu karşılıyor yani sen gidiyorsun 2 binliralık jant alıyorsun 500 liralık far sis farı vs. alıyorsun ruhsata işletmezsen sigorta ve kasko aracın üzerinde olan jantı, tamponu,farı gönderiyor
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
Çok teşekkürler arkadaşlar
araç daha çıkmadı, hatta herhangi bir işlemde başlamadı.
Önümüzdeki hafta istanbulda olucağım için arkadaştan rica ettim işleri o takip edecek. Yarın emniyetten tutnak ve alkol raporu alınıp kasko evrakları ile birlikte servise gidecek sonra oradan hasar kaydı açılacak. 1-2 hafta arası sürer dediler teslim için. Jant konusuna gelince araçtaki jantları ve lastikleri 1000 tl olarak eklettim ayrıca araçtaki ses sistemini de 750 tlye işlettim umarım bir sorun çıkmaz. Ayrıca boya gören otoda yapılmıyor mu ? |
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
Bugün exper firma ile görüştüm bana arabanın büyük ihtimal ile perte çıkarılacağını söylediler.
Şuan için tam fiyat almadım ama, Perte çıkarsa direk parasını alarak, perte çıkar sonra arabayı satın alır kendim yaptırarak, perte çıkar arabayı alırım o halde satarak, perte çıkarmayıp yaptırarak mı kar ederim ?
|
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Perte çıkar aracı al sonra kendin yaptır.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
bu hasarla bu arac perte nasıl cıkarılır aklım almıyor dogrusu.yuhhh dıyorum baska bırsey demıyorum.
![]() |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
çok geçmiş olsun perte çıkması gerçekten ilginç bir durum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
captain_b5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Adana-Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı captain_b5
Nasıl araç perte çıkıyor bu hasarla gerçekten aklım almadı. Çok geçmiş olsun.
|
|
2004-X-Line 1.4HDi
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Model düşük kasko değeride düşükse hasar fazla olursa perte çıkar.
Pert arabanın kasko ve sigortasıda yüksek olur unutmayın.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
öncelikle geçmiş olsun kasko şirketi kendi karına göre hesap edip hangisi karlıysa o yola gidiyor bu hasara göre perte çıkarması muhtemel
|
|
![]() |
|
araç eksper raporu çok şükür eline geçti.
eksper ile de görüştüm aracın pert olduğunu belirttiler masraf olarak da aşağıda liste dökümü var ![]() |
|
|
![]() |
|
teşekkürler, kasko yaptırırken ses sistemini ve jantları kasko poliçesine ekstra olarak ekletmiştim. O yüzden bir sıkıntı yok çok şükür
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
jantlardan bahsetmemişler bile :)
büyük geçmiş olsun kasko arkadaşlarında dediği gibi şart aslında her araca yaptırırken bi dünya küfür ediyoruz ama çalındığında, birisi vurduğunda, yolda kaldığımızda yada kaza yağptığımızdaki tek dostumuz oluyor rabbim kazadan beladan korusun tekrardan geçmiş olsun. . .
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Jantin yazilmadigini bende şimdi farkettim yarin sorayim
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
emniyet kemeri ne alaka? kazada kopma felanmı oldu?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
abi kendimiz yaptırmaya kalksak bu aracın masrafı en babası 2-2500 civarı tutar
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |