|
Egzos Muaynesi Hakkında |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 10 yaşından sonra heryıl diye biliyorum. değişmiş demekki
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tuvturk sitesinde hususi arabalar icin 10 yıllık flan gözetmeksizin, herzaman 2 yılda 1 demisler, yahu bana niye 1 yıl yazmıslar, is açtılar basıma yarın gidicem durduk yere ya
http://www.tuvturk.com.tr/egzoz-gazi-emisyon-olcumu-genel-bilgiler.aspx Ölçüm Periyodları
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet arkadaslar, samet haklı. ben de bugun sanayideydim egzoz emisyon pulu aldım. 10 yaşını geçen hususi otomobilller hersene egzoz pulu almak zorundaymıs, taki bu seneye kadar. bende bugun yaptırdım baslangıc 2014 bitis 2016 yani eskisi gibi 2 yıllık olmus. bu arada eksiginiz varsa yaptırın 35 tl bisi. eger polis eksik yakalarsa, cezası basa cıkalamaz kadar yuksek oluyormus. Düzenleyen herry - 03 Şubat 2014 Saat 18:03 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |