![]() |
|
SİZCE HANGİ TEYBİ SEÇMELİYİM (PİONEER) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
berkejack1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pilippo po-970
Kicker comp12 Jbl gto-938 BUNLAR BENI IDARE EDER DIYORSAN SIPARIS VERIYORUM KARDEŞİM. BENİMDE KAFAMA YATTILAR ÇÜNKÜ BAYA UYGUN. İKİNCİ EL E FELANDA YATMAM DİREK SIFIR ALIRIM. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kavram karmaşası oldu. Akülerin değerleri voltaj ve kapasite olarak ölçülür. Sabit bir akım yoktur. Eğerki sabit bir akım olsa araç sürekli belirli bir değerde çalışırdı voltajda dalgalanma görülmez.
45-60-72-100 Ah değerleri kapasite değeridir. Bu kapasite desarj durumu, ortam sıcaklığı , akü iç direnci gibi değerlere bağlıdır. araçlara 12v akü takılması gerektiği söylenir bu voltaj durgun voltaj değeridir yaklaşık 11.8 ila 12.3 arasında araç çalışmıyor iken dalgalanır. Araçı çalıştırıp sarja başladığınızda bu voltaj 13.8 ila 14.6 arasıdna dalgalanır. En iyi ses verimini araç çalışırken elde ederizz. Kapasitör ise anlık güç yükelnmelerini önleyip aküye yardımcı olur. İyi durumda bir 12v akü 1000rms e kadar sesi destekler siz daha üzeirne çıkıyım derseniz akünüzün gücü dayanmaz. Bu yüzden ek bir akü daha da ilerisi şarj dinamosu eklenebiliyor. Ben bizzat şahit olduğum için bahsettiğim parçalar gayet stabil çalıştı. Sistemi kuranda öyle sokak arası ses sistemi kuran yeni yetme bir adam değil yılların pioneer satıcısı adam ne istediğinizi bilerek iş yapıyor sonuç harikuade oluyor. Şimdi forumda olmayan bir kaç arkadaş vasıtası ile tanıştık yarışmalara katılan kkişler ve dereceleri var. Kendim sistemimi kurarken JBL GTO 5355 SM H500 Xetec xi172.5 Arasında kaldım. Xetec aldım. Menunum. Deli gibi besliyor iki tane infinity eskitti. 120w rms lik vibe dan koku çıkardı. Ama gel gelelim ısınma olayı çok can sıkıyor. Bassın teypten gaini açıyım 15dk sonra tak kesiyor aki soğuyana kadar. Ben sadece bu sebebten 4+1 olsun diyorum. 5 kanal daha ekonomik oluyor o değerlerdeki iki amfi için ama ben çok zorlamam dersneiz 5 kanalda harikulade iş görür ben ayda bir fn 4-5 saat tam güç çalıştırıyorum. Düzenleyen Alicilik - 20 Eylül 2013 Saat 00:18 |
|
![]() |
|
berkejack1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
pek uzun yola çıkacağım söylenemez yani 2 saati geçmez. zaten daha ehliyeti almadım bu cumartesi direksiyon sınavım var ama 3 aydır aktif olarak kullanıyorum şehir içinde oda 1 saati geçmiyor.
arabam küçük olduğu için Pilippo po-970 Kicker comp12 Jbl gto-938 bu set işimi görür gibime geliyor 2 tanede normal hoporlor var teyibe bağlı kompenant ihtiyacı duyarmıyım bılemedım. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet yeterli güzel bir ses alırsınız.
938ler fena değil. Benim mobil bir sistem düşüncem vardı ben de 6995 ile 938 arasında kaldım ama tabi daha düşünce |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
peki pilippo yu sipariş verdim.
kicker comp12 mi yoksa pioneer champion serisi mi sizce. jbldede kesin karar kıldım. |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
pıoneer tabikide en güzel ses kalitesi pıoneerda ben aracımda 1550 ub modelini kullanıyorum çok memnunum sanada tawsiye ederim.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
yorumun için sağol bass olarak soruyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
pilippo 970 yi daha once kullananınız var mı
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
bence daha bilindik marka bişey al derim
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
o fiyata o kadar güçlü amfi bulunmuyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |