![]() |
|
Banka Kredili Araçların Kaza Yapması Durumunda |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Banka denizbank bu arada
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
saolun teşekkür ederim amin |
|
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
kaza alkollü gerçekleşmişse hiçbir şekilde kaskonun ödeme yapmaması normal ya bu parayı kazayı yapan kişiye dava açma yolu ile tahsile gideceksin yada yeniden kredi çekebiliyorsan çekip peşin ödeme yolu ile kalan borca faiz indirimi veya nakit ödeme indirimi yaptırıp ipoteği kaldırtıcak ya hurda yada aracını sanayide yaptırıp sonrasında eder değerine yakın bi rakama satmaya uğraşıcaksın satabilirsen sonrasında bankaya gidip 2. aldığın krediyi kapatma yoluna gidiceksin bir süre sonra banka sicilini temizlediğinde yeniden taksitli sıfır bir araca girebilirsin istersen allah kolaylık versin
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Şuanda ödemelerde sıkıntı yaşadıgımız için kredi vereceklerinide zannetmiyorum bankaya durumu anlatan bi mail attım bakalım ne cevap vericekler saol ramazan abi teşekkür ederim. |
|
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
rica ederim ama maille olmaz şubeye gidip temsilciyle yüzyüze konuşman daha iyi olur bi mail atmak gerekirse temsilci bi üst makamına mail yazışması yapar zaten sonuca ulaşmak daha kolay olur denizbank demiştin sanırım denizbank müşteri ilişkilerinde çok başarılı ve uyumlu kolaylık sağlanacağını tahmin ediyorum
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Üzüldüm valla ya inşallah olayın çözülür.Bende Ramazan gibi düşünmüştüm.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Burak sana bir fikir verebilirim. DM'den ulas bana.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |