|
Satılık Speedline Corse II |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 tane gördüm :) Ankara'da pek takan yok sanırım.. Hoş jantlarmış.. E peki üste ne kadar alacağız :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
suaralar para vercek durumda değilim, jantlar satılmazsa konusurz tekrar hayırlı satışlar.
|
|
emrs05
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2008 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne kadar istersin komple takımın a? cc jantlarım var sıfır ayarında sygılar cevap bekliyorum
|
|
emrs05
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2008 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
speedline larda flaş kulandınızmı? yoksa kendinden ofsetli mi? saygılar bilgilendirirsen sevinirim...
|
|
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Jantlar günceldir, Flanş kullanmadık, Pug için üretilen bi jant olduğu için sürtme v.s yapmıyor.. 5.5 inç dış ofset diye biliyorum ama yalan olmasın, pek anlamıyorum..
|
|
emrs05
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı satışlar kardeş.206 CC yada OZ supertourismo jantları var 2,3 ay kullanılmış.kırık çizik kaynak asla yoktur.(lastiksiz).takas düşünürsen bunlardan herhangi biriyle takas edebilirim speedline 2 lere karşılık.yok olmaz dersen paraya ihtiyacın varsa canlı para vereyim öle anlaşalım.ben senin speedline jantlara talibim.msn yada cep no varsa özelden konuşalım.resim yolluyayım jantları gör.bi fiyat söle yada takas yapalım anlaşalım.sana da bana da hayırlı olsun şimdiden.saygılarımla.msn:burakezer1@hotmail.com
|
|
emrs05
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı satışlar kardeş.206 CC yada OZ supertourismo jantları var 2,3 ay kullanılmış.kırık çizik kaynak asla yoktur.(lastiksiz).takas düşünürsen bunlardan herhangi biriyle takas edebilirim speedline 2 lere karşılık.yok olmaz dersen paraya ihtiyacın varsa canlı para vereyim öle anlaşalım.ben senin speedline jantlara talibim.msn yada cep no varsa özelden konuşalım.resim yolluyayım jantları gör.bi fiyat söle yada takas yapalım anlaşalım.sana da bana da hayırlı olsun şimdiden.saygılarımla.msn:burakezer1@hotmail.com
|
|
aoc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
seni ekledim ;)
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mSN de ordan rhatlkıkla görüşebilirsin..
|
|
emrs05
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
telefondan görüşelim mümkünse bana numaranı özelden yazarsan ararım saygılar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Halil arkadaşımızın telefonu mevcut fakat kendi yazması daha iyi.
|
|
emrs05
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düzenleyen emrs05 - 12 Kasım 2008 Saat 00:03 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım adama haber verildi müsait olduğu an foruma giriş yapacaktır.
|
|
emrs05
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ulaşılamadı herhalde geç oldu.saygılar forumdaki tüm arkadaşlara...
|
|
aoc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim, ekledim ben seni neden yazmıyorsun ??? Msnde devam edersin advolarem@hotmail.com
|
|
emrs05
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
0 numaralardan ulaşabilirsin saygılar... Düzenleyen emrs05 - 12 Kasım 2008 Saat 16:35 |
|
emrs05
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düzenleyen emrs05 - 12 Kasım 2008 Saat 23:50 |
|
emrs05
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ORDAMISIN
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
msn sini eklesene konuşursun..
|
|
emrs05
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |