![]() |
|
14 Temmuz Pazar İzmir Buluşması IKEA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 10> |
Yazar | |||||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
arkadaslar aslında cıftekumrularda olur ben kendı adıma soylım ha ıkea ha cıftekumrular bence ora dahı ıyı olur hem
|
|||||
![]() |
|||||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
||||
toplam kac kısıyız bellı oldumu acba.. çifte kumrular mantıklı aslında inciraltı:)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
total kac kısyız
|
|||||
![]() |
|||||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||||
şuan 8 kişiyiz.. inciraltı mantıklı ancak benim ilk toplantım olduğundan arabaları yanyana koyup ayakustu araba muhabbeti yapıp sizleri tanımak istiyorum açıkçası.. en kötü konvoy yapıp ikeadan inciraltına gideriz..
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
benımde ılk olacak nasıpse evet kovoy yapmak mantıklı
![]() |
|||||
![]() |
|||||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
||||
Konvoy iyidir bence de...
|
|||||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
Emrah'ım bak gördün mü nasıl bir akın başlattım :D
|
|||||
![]() |
|||||
opasno ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
||||
benıde yazın 9 numaraya :) canlı canlı goruselım shbet edelım oturalım bısyler ıcelım :)
Düzenleyen opasno - 26 Haziran 2013 Saat 18:25 |
|||||
![]() |
|||||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
||||
Koskoca İzmir 9 kişi mi yahu?
|
|||||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||||
ha yaşa
![]() |
|||||
![]() |
|||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
||||
aytuğ, ozan, nerde göremiyorm
Düzenleyen SDYMZ - 26 Haziran 2013 Saat 21:25 |
|||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
Emrah'ım o konvoy işini yapabiliriz aslında kardeşim, yarın müsait olursam telefonlaşacam seninle.
Abi Aytuğ Optimum da işe başlayacak. Buralarda yani. Geçen gün şirkete yanıma geldi.
|
|||||
![]() |
|||||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||||
Selam arkadaşlar, o zamanda memlekete Gaziantep'e gitmiş olabilirim, aksi halde geliyorum, konu takibimde :) beni de yaz sen :)
|
|||||
![]() |
|||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
tamam korhan konusalım yarın..
|
|||||
![]() |
|||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
||||
hangi kısımda hayırlısı olsun |
|||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||||
![]() |
|||||
||||
güzel olacak güzel..
|
|||||
![]() |
|||||
gokhancam1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2013 Konum: şirinyer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhancam1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
agora da mağazam tadilata girdiği için ben bodrum mağazasına gidiyorum cok gelmek isterdim :(
|
|||||
![]() |
|||||
||||
bi baktın konvoyu bodruma yapmışız..
![]() |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |